Közeleg a Modern Warfare 2 Remastered

Szorgosan dolgoznak az adatbányászok a Call of Duty: Modern Warfare körül, így megtudtunk néhány részletet a játék harmadik szezonjáról. A slusszpoén: ezzel együtt megérkezhet a Modern Warfare 2 felújított változata is.

Ugye senkit nem lepünk meg azzal, hogy készül a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított változata? Ezt lényegében 2018 óta tudhattuk, mostanában azonban még jobban felpörögtek az események - egy héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy újabb helyen kapott korhatár-besorolást a játék. Nos, úgy tűnik, hogy tényleg nem kell már sokat várnunk rá, ha szerencsénk van, akkor a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjával érkezhet a kicsinosított kampány.

Jelenleg a vége felé közelít a második szezon, a legutóbbi frissítéssel pedig rengeteg új adat került a játék fájljai közé - fájlok, amiket az adatbányászok máris sikeresen dekódoltak. Innen érkezik a fenti borítókép is, ami pontot tesz a hosszú huzavona végére. Igen, DLC formájában, a 2019-es Modern Warfare motorján élhetjük át újra a Modern Warfare 2 eseményeit. Nem, a felújított változat nem tartalmaz többjátékos módot.

Természetesen érkezett néhány friss információ a Modern Warfare harmadik szezonjáról is. Ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor két pályát (Backlot, Village), két operátort (Alex, Ronin) és két új fegyvert (SKS mesterlövészpuska és Renetti pisztoly) kapunk. Frissülnek majd a Warzone playlistjei is, így párosan vagy négyes csapatban is ugorhatunk majd, érkezik a High Action névre keresztelt gyorsított játékmód, a Realism és Hardcore szabályrendszerrel megspékelt akció, és számíthatunk még más, időszakosan elérhető különleges játékmódokra is.

2 komment - szólj hozzá!