Digitálisan sem lesz E3 az idén

  • Írta: gorien
  • 2020. április 8.
  • Rendezvény
Link másolása
A 2020-as E3 lefújásakor azt hallottuk utoljára a szervezőktől, hogy keresik az online alternatíva lehetőségét. A legújabb értesülések alapján elvetették az ötletet: online formában sem lesz megtartva az expó.

Mikor márciusban az Entertainment Software Association lefújta a 2020-as E3-at a koronavírus-járvány miatt, azt az információt kaptuk, hogy a szervezők a kiállítókkal karöltve mérlegelik egy online rendezvény lehetőségét. A mérlegelés véget ért, és a döntés: nem lesz digitális E3 sem az idén. Egy központi online expó helyett a kiállítóknak segítenek a reklámozásban, a bejelentések pedig elérhetőek lesznek az E3 weboldalán, erősítették meg a PC Gamernek.

A döntés olyan szempontból nem meglepő, hogy több nagy vállalat is bejelentette már, hogy saját online bemutatót tart, amelyek mellett egy összefoglaló expó talán felesleges volna. A Microsoft például azt is jelezte, hogy 2021 júliusáig minden rendezvényük elsősorban digitális lesz. Ezzel szemben a Bethesda nem tart konferenciát.

Jelen helyzet alapján a 2020-as E3-nak teljesen búcsút inthetünk, de a rendezvény élete ezzel nem ér véget, a szervezők a jövő évi esemény dátumát már be is jelentették.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...