Modern Warfare - beköszöntött a harmadik szezon

  • Írta: szlav
  • 2020. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyot frissült a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone párosa, beköszöntött ugyanis a Season 3. Az új szezonbérlet mellett számos új fegyvert, térképet, operátort és egyéb újdonságot kaptunk.

Itt az idő, hogy ismét fegyvert ragadjunk, hiszen ismét áll a bál a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone csataterein. Ma hajnalban élesedett a Season 3, amely számos újdonságot és változtatást hoz a hagyományos multiplayer és a battle royale mindennapjaiba: fegyverek, új helyszínek és egy rakás kozmetikai opció - fussunk is végig rajtuk!

A Modern Warfare multiplayer módja három új helyszínnel gazdagodott. A Hovec Sawmill egy vadonatúj, viszonylag kisméretű pálya, a Talsik Backlot a Call of Duty 4 egyik ikonikus térképét hozza vissza, az Aniyah Incursion pedig a már jól ismert Aniyah Palace lezsugorított, 6v6-ra kihegyezett változata. A Battle Pass ingyenes szintjein kapunk két fegyvert is: az SKS egy gyorstüzelő lövészpuska, a Renetti pedig egy új pisztoly. Visszatér egy ismerős is a kampányból: Alex lesz a szezon első új operátora.

Ami pedig a Warzone-t illeti, végre megérkezett a Quads mód, így nem kell többé hátrahagynunk a baráti társaságunk negyedik tagját. Megnyíltak új kozmetikai opciók is, melyek ezúttal a játék járműveit érintik: a menüben saját skineket választhatunk az összes járműkategóriára, így legközelebb igazán stílusosan gurulhatunk (vagy repülhetünk) a kör közepe felé.

Ezek persze csak az elsőnapi újdonságok, a szezon folyamán újabb pályák, operátorok, játékmódok és fegyverek érkeznek majd. Habár a fent látható rövidke roadmap nem nevezi meg az új stukkert, a kép alapján úgy tűnik, hogy az M249 SAW erősítheti majd az LMG-kategóriát.

4.
4.
Krekk
#1: Nekem már nem is jön..... Azóta ilyen trágya, hogy kiadták az ingyenes Warzone-t, gondolom kissé alábecsülték a szükséges szerver kapacitást.
És ez nem az első eset, a legutóbbi update is megfektette -nálam- a rendszert.
3.
3.
Mr.Dead
#2: Nincs, csak solo es quad van jelenleg a BR-ben
2.
2.
ssemtexx
Lehet én vagyok vak, de csak a quad opciót látom a menuben, hol van a duo, trio opció? Kicsit fura így hogy ha pld. ketten megyunk haverommal játszani négyes csapatok ellen.
1.
1.
Nagyot frissülne, ha nem 211 Kb/s-el jönne battle.net-ről, miközben ellenőriztem, a netem ugyanúgy hasít, minden más mint az atom tölt, bevillan, speedtest oké...szóval köszi acti ezt a letöltési sebességet :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...