A Sony is ajándékokkal buzdít az otthonmaradásra

A Play at Home kezdeményezés keretein belül a Sony is ajándékokkal buzdítja a játékosait az otthonmaradásra, ezek letöltéséhez ráadásul PlayStation Plus-előfizetésre sem lesz szükség.

Mindenki kiveszi a részét a koronavírus-járvány elleni harcból, a videojátékos cégek például ingyenes játékokkal buzdítják a játékosaikat az otthonmaradásra. A Ubisoft például ma az Assassin's Creed II-t tette díjmentesen elérhetővé PC-n, míg a Sony a Play at Home kezdeményezést leplezte le az imént.

Ennek keretei között két PlayStation 4-címet tesz ingyenessé cég, a Journey mellett a sorozat PS3-as epizódjait magába foglaló Uncharted: The Nathan Drake Collectiont csaphatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, méghozzá úgy, hogy ehhez még a PlayStation Plusra sem kell előfizetnünk. (A jegyzőkönyv kedvéért szögezzük le persze, hogy a szolgáltatás kitartó tagjai már mindkét anyagot megkapták, a Journey 2016 szeptemberében, az Uncharted-kollekció pedig idén januárban vált így elérhetővé.)

Az akciós időszak április 16-án, magyar idő szerint éjjel 1 órakor veszi kezdetét, és május 6-án, ugyanígy 1 órakor ér véget. Ha a játékokat hozzáadtuk a fiókunkhoz, örökre a miénk maradnak.

A Sony emellett 10 millió dollárt is felajánlott a pénzügyi nehézségekkel küzdő független fejlesztőcsapatok megsegítésére.

63 komment - szólj hozzá!