Nintendo Switchre is várhatjuk a Jump Force-t

  • Írta: gorien
  • 2020. április 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az anime-imádók valószínűleg felfigyeltek már a tavaly megjelent Jump Force-ra, amely minden idők egyik legnagyobb crossovere. Az ötvennél is több karakterből álló játékot Nintendo Switchen is nyomhatjuk majd, jó esetben még idén.

A Bandai Namco és a Spike Chunsoft animéken átívelő verekedős játéka tavaly jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xboxra, az év folyamán valamikor pedig a Nintendo Switch-változat is befut. A Jump Force Deluxe Editionje tartalmazni fog minden karaktert az eredeti játékból, valamint a Character Pass 1 ernyője alá tartozó DLC-figurákat is.

A switches változat támogatja a helyi multiplayert is: 1v1, 2v2 és 3v3 csatákat is vívhatunk barátainkkal, amibe mindenki a Joy-Con kontrollerekkel csatlakozhat. Konkrét megjelenési időpontunk vagy árazásunk még nincsen, de remélhetőleg az is hamar megérkezik.

Ezzel a bejelentéssel egy időben azt is megtudtuk, hogy ki lesz a Character Pass második hullámának első harcosa. A My Hero Academia Shoto Todorokija csatlakozik a már így is népes társasághoz, rajta kívül pedig várhatunk még egy-egy szereplőt a Hunter x Hunterből, a Yu Yu Hakushóból, a JoJo’s Bizarre Adventure-ből és a Bleachből.

Shoto Todotroki a tavasz folyamán válik elérhetővé a már meglévő platformokon, és a Pass többi karakterével együtt külön megvehető DLC lesz majd a Nintendo Switch Deluxe Editionjéhez, amint azt piacra dobják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...