Elhalasztották a PES 2020 EB-kiegészítőjét

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 17.
  • Csúszás
Link másolása
Miután az Európa-bajnokságot csak jövőre rendezik meg, ráadásul a Konami is kénytelen volt bezárni a japán irodáit, csúszni fog a PES 2020 EB-kiegészítője. A csomag eredetileg április végén jelent volna meg.

Sokáig úgy tűnt, koronavírus ide vagy oda, a PES 2020 játékosai legalább lejátszhatják az Európa-bajnokságot idén nyáron. A Konami eredetileg április 30-ra lőtte be az ingyenes EB-kiegészítő érkezését, ráadásul mindezt akkor jelentette be, amikor a valódi torna sorsa már finoman szólva is bizonytalan volt.

Végül az UEFA bejelentette, hogy az EB-t csak 2021 nyarán rendezik meg, ezért és a japán irodáinak bezárása miatt a Konami úgy döntött, hogy határozatlan ideig elhalasztja a frissítés megjelenését is, és a PES 2020 dobozos változatának EB-kiadását sem adja ki. A cég leszögezte, hogy a DLC előbb vagy utóbb, de mindenképp kijön, illetve az EB apropóján szervezett esportbajnokságát is lezavarja már - ennek a döntőjét végül csak online tartják meg, és július helyett már május végén sort kerítenek rá.

Habár a Konami megígérte, hogy a csomagot a PES 2020 vásárlói mindenképp elérhetik majd, az kérdés egyelőre, hogy a PES 2021-hez elérhetővé teszik-e.

1.
1.
Bauff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...