eFootball: PES 2020

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
A sorozat 2019-es epizódja, melyben a főszerepet a minél hitelesebb ábrázolás kapja.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

Brit toplista: Mario lenyomta a Bosszúállókat

Várható volt, hogy az olasz vízvezeték-szerelő a harmincötödik szülinapjának alkalmából legyőzi a több hete első helyen trónoló Marvel's Avengerst, és ezzel átveszi a brit játékeladási toplista vezetését.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Traileren a PES 2021-es frissítése

Ahogy azt már megírtuk, idén nem külön játékként, hanem a 2020-as verzió óriásfrissítéseként érkezik az eFootball PES 2021. Ma végre megkaptuk a megjelenési dátumot, hozzá pedig egy hangulatos előzetest.

Nem lesz önálló játék a PES 2021

Szakít az éves formulával a Konami focis játéka. A PES 2021 rendhagyó módon nem önálló játékként, hanem a PES 2020 nagy, szezonális frissítéseként érkezik majd, hiszen a fejlesztők már a következő, next-gen epizódon dolgoznak.

Nemsokára megkapjuk a PES 2020 EB-kiegészítőjét

Az eredeti tervek szerint áprilisban jelent volna meg, azonban az utolsó pillanatban elhalasztotta a Konami a PES 2020 ingyenes kiegészítőjét, amelyet az Európa-bajnokság apropóján dobott össze. Most kiderült, nem kell olyan sokat várni rá.

Elhalasztották a PES 2020 EB-kiegészítőjét

Miután az Európa-bajnokságot csak jövőre rendezik meg, ráadásul a Konami is kénytelen volt bezárni a japán irodáit, csúszni fog a PES 2020 EB-kiegészítője. A csomag eredetileg április végén jelent volna meg.

PES 2020 - április végén indul az Európa-bajnokság

A Konami már a PES 2020 megjelenése előtt beharangozta, hogy kiad majd egy EB-kiegészítőt a legutóbbi focis játékához, most pedig az is kiderült, hogy mikor számíthatnak a rajongók az ingyenes frissítésre.

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GC 2019: EB-kiegészítő érkezik a PES 2020-hoz

Folyamatosan csepegteti a Konami, hogy milyen finomságokra számíthatnak a rajongók az eFootball: PES 2020 megjelenésével: a minap kiderült, hogy a japánok behúzták a Seria A licencét, és egy EB-kiegészítőt is kiadnak majd jövőre.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Íme, a PES 2020 gépigénye

Noha a focis játékoknak nem szokott eget rengető hardveres elvárása lenni, a PES 2020 gépigénye talán valahogyan túlságosan is baráti lett, ráadásul a DirectX 11 kizárólagos támogatása sem enged látványorgiára következtetni.

PES 2020 - exkluzív csapatként jön a Juventus

A Manchester Uniteddel kötött megállapodás után újabb két együttműködést jelentett be a Konami: visszatér a Bayern München, illetve exkluzív csapatként érkezik az eFootball: PES 2020-ba a Juventus.

Miért nevezték át a Pro Evolution Soccert?

Az idei epizóddal a Konami szakít a sorozat klasszikus címével, az idei Pro Evolution Soccert hivatalosan eFootball: PES 2020-nak hívják. A készítők a GameSpotnak meséltek arról, hogy miért döntöttek így.

PES 2020 - jön a United, megy a Liverpool

Mozgalmas napjai vannak a Pro Evolution Soccer-sorozat rajongóinak, ma például a PES 2020 hivatalosan licencelt csapatai kapcsán kaptunk helyzetjelentést: jön a Manchester United, megy a Liverpool.

Hónap végén érkezik a PES 2020 demója

Habár a PES 2020 - bocsánat, hivatalos nevén eFootball PES 2020 - megjelenése még odébb van, már a hónap végén megkapjuk a játszható verziót belőle mindegyik platformon. Azt is megtudtuk, hogy mit tartalmaz a próbaváltozat.

E3 2019: Mozgásban a Pro Evolution Soccer 2020

A Konami tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet a FIFA-sorozat ellenlábasának, a Pro Evolution Soccernek az idei számozott kiadásáról. A sok-sok újdonságot most egy közel negyedórás bemutató segítségével is megismerhetitek.

E3 2019: A Konami leleplezte a PES 2020-at

Ráadásul egy előzetest és egy szeptemberi megjelenési dátumot is kaptunk a bejelentés mellé. A Pro Evolution Soccer 2020 elsősorban az eSportrajongókat célozza, és könyörtelen hitelességével próbál majd hódítani.