Egymillió példánynál jár a GRIS

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Nomada Studio a Twitteren újságolta el a jó hírt, hogy a GRIS című játékuk mára elérte az egymillió eladott példányt. Szép eredmény ez egy független fejlesztő számára még akkor is, ha a Devolver Digital segített nekik kiadóként.

Egymillió példánynál jár a GRIS - számolt be róla a spanyol Nomada Studio. Azt mindig is lehetett sejteni, hogy a fejlesztés betalált a játékosoknál: a játék egy héttel a megjelenése után már nettó hasznot termelt a készítőknek, továbbá a PC-s és switches premiert követően kiadták PlayStation 4-re és mobilokra is.

A GRIS nekünk is nagy kedvencünk volt, a játékról írt tesztünket erre találjátok meg! Ahogy Szlav kolléga írta, a játék "egy életre kelt festmény, szavak nélküli történettel. A Nomada Studio játéka egy gyönyörű mesterművel mutatja be egy olyan lány lelki küzdelmeit, aki elveszítette mindenét, de mégis kész szembeszállni a félelmeivel."

10.
10.
crytek
#9: Beírom a fórumba (prohardver bundle topik) és akinek kell viszi őket. Nemsokára elseje jön az új csomag + végre kiderül mi az amit minden előfizető megkap még ingyen game-et,mert ugye van egy bónusz game amit nem tudni mi lesz
9.
9.
adamsfamily
#7: Hol tudod ezeket elpasszolni?Felrakod hardverapróra?
8.
8.
Aanash
Egy ideje szinte csak ilyesmi játékokkal játszom.
Valahogy több élményt adnak mint a AAA-s címek.
Kívánságlistámon van, idővel neki ugrok.
7.
7.
crytek
#6: Minden hónapban ezt csinálom és így ami engem érdekel azok ingyen lesznek meg.
Nem véletlen tolom ezt az ingyen szöveget.
Van amikor 2 fiókkal is ha jó a hónap..
6.
6.
adamsfamily
#5: Volt olyan játék a gagyik közül,amit így el tudtál adni?
5.
5.
crytek
#4: Attól függ ki hogy nézni.

Ha neked az ne éri meg hogy a 10 játékból eladsz 5-6ot és megtartasz 4-5-öt ami így ingyen lesz akkor nem tudom mit jelent a megéri szó :)
4.
4.
adamsfamily
#3: Szerintem ez a Humble Monthly,amióta Choice lett,azóta nem éri meg az árát.Nekem Classic előfizum van,de már a 2. hónapra nyomtam szünetet.Szerintem a játékok szinvonala elég sokat esett ezután a váltás után.
3.
3.
crytek
Humble haviban ha ügyes az ember ingyen volt. Annyit bárkinek megér szerintem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...