GRIS

PC, Nintendo Switch

Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Nomada Studio
Egy megható 2D-s platformerrel van dolgunk, gyönyörű, kézzel rajzolt grafikával. A játékmenet nyugodt és élvezetes, frusztrációtól és haláltól mentes.
Értékelés: 9.0

Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Egymillió példánynál jár a GRIS

A Nomada Studio a Twitteren újságolta el a jó hírt, hogy a GRIS című játékuk mára elérte az egymillió eladott példányt. Szép eredmény ez egy független fejlesztő számára még akkor is, ha a Devolver Digital segített nekik kiadóként.

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

Kollaborál a Rainbow Six: Siege és a GRIS

Mi a közös a Ubisoft taktikai shooterében és a Nomada Studio érzelmes platformerében? Abszolút semmi! A Rainbow Six: Siege csapata azonban egy ingyenes fegyverkinézettel tiszteleg a díjnyertes indie játék előtt.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.

GRIS - érkezik a PS4-es változat

A PC-n és Nintendo Switchen aratott sikerek után a Sony konzoljára is ellátogat a Nomada Studio gyönyörű platformjátéka. A PS4-es verzió kiváló képi és hangminőségben, némi extrával meghintve érkezik.

A GRIS-ből lophatott egy önsegítő alkalmazás

A The Fabulous app egy olyan önsegítő alkalmazás, melynek célja, hogy felhasználóiban megszüntesse a káros szokások bevett gyakorlatát, és helyette hasznos rutinokat alakítson ki. Most úgy fest, hogy megirigyelték a GRIS designját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

GRIS - hamarosan iOS-en is

A tavalyi téli szezon egyik legnagyobb meglepetése, a lélegzetelállító látványvilágú GRIS hamarosan elérhetővé válik az Apple mobilplatformjain is, miután nagy sikereknek örvendett PC-n és Nintendo Switchen is.

Extrákkal megpakolt dobozos kiadást kap a GRIS

A GRIS éppen annyira nevezhető képi és zenei műremeknek, mint amennyire videojátéknak. Erre az aspektusára erősít rá tehát az a négyféle különleges kiadás, amelyet a switches változat mellé csomagolt a Special Reserve Games.

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.

A Facebook elutasította a GRIS reklámanyagát

Szexuális tartalmakra hivatkozva utasította el a Facebook a Devolver Digital promóciós anyagát, amellyel a GRIS című nagyszerű platformert népszerűsítették volna. A játék azonban teljesen mentes a szexuálisan szuggesztív tartalmaktól.

Máris profitot termel a GRIS

Alig egy hete kapható a Nomada Studio megható platformjátéka, és máris nyereségessé vált. A csapat nagyon örül a sikernek, de ami a legjobb, talán más platformokra is kijöhet az idei év egyik legnagyobb meglepetése.

Megérkezett a GRIS, itt a launch trailer

Ha a művészi játékok szerelmese vagy, imádod az egyedi grafikát és játékmenetet, akkor érdemes lecsapnod a Nomada Studio platformerére. A GRIS-ben egy fiatal lányt alakítunk, aki elvesztette a hangját és saját magát.

Dátumot és friss trailert kapott a GRIS

Az egyedülálló grafikai stílussal felvértezett 2D-s platformer decemberben érkezik. Hősnőnk saját világában elveszve útra kel, s bánata a ruháján keresztül önt formát. Az akvarell színekkel operáló anyag vadiúj előzetest kapott.

GRIS - egy fiatal hölgy a bánat útján

Művészi kalanddal jelentkezik idén decemberben Switchen és PC-n a Devolver Digital. A GRIS-ben egy fiatal lányt irányítunk, aki a saját világában veszett el. A fájdalmas útja azonban új képességeket ad a ruhájának.