Skate 4 helyett mobilos Skate 3-at készítene az EA?

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
A gördeszkás legendát, Jason Dillt kereste fel a kiadó, hogy szeretnék a közreműködését kérni egy mobilos Skate 3 elkészítésében. A válasz azonban nem épp az lett, amire számítottak.

A The Nine Club egyik podcastjére ugrott be, és mesélte el Dill, hogy megkereste az EA a Skate 3 mobilos verziójának lehetséges munkálataival kapcsolatban.

"Tíz hónapja kaptam egy hívást az EA egyik emberétől, aki a következőt mondta: szeretnénk tárgyalni a Skate-játékokról" - kezdi Dill. "A nő küldött nekem egy emailt, amiben nagyjából ez állt: hello, Jason, szeretnénk megcsinálni a Skate 3 mobilos verzióját. Erre én: és még mit?

A válasz az volt rá: semmi mást, ennyi. Én erre ezt írtam vissza: senki nem kíváncsi a hülye mobilos verziójára a Skate 3-nak, inkább készítsétek el végre a k**va Skate 4-et."

Az EA végül azt válaszolta Dillnek, hogy nem áll szándékukban a Skate 4 fejlesztése, mire a deszkás cinikusan így válaszolt: "Akkor sok sikert a Need for Speed 29-hez. Nem leszek benne a hülye mobilos játékotokban."

Jason a videóban még elhintette, hogy Tony Hawk nevével fémjelezve idén piacra dobnak egy új gördeszkás játékot, így már gyakorlatilag nyílt titok, hogy készül a sorozat folytatása. Idén nyáron érkezik a korai változata a Skater XL-nek is, ami betöltheti a Skate-játékok után tátongó űrt, ha az EA már nem hajlandó ezt megtenni.

1.
1.
Slik
ha ez tenyleg igy tortent nagyon nagy arc a srac es igaza is van
egy igazi gamer sem fog mobilra atterni hiaba eroltetik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...