Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.

A Devolver Digital és a Croteam bejelentette, hogy idén augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4, méghozzá PC-re és Stadiára. Habár a játékot korábban PS4-re és Xbox One-ra is beígérték, a konzolos változatok végül a Stadia exkluzivitása miatt csúsznak. Ezzel együtt a Planet Badass alcímet is elhagyta a projekt, ami nem is baj, mert még a sorozat hangvételéhez mérten is borzasztó kellemetlenül hangzik.

A Serious Sam 4 a sorozat előzményeit fogja elmesélni, és az eddig látottak alapján nem igazán csavartak a koncepción a készítők: eszement lövöldözést kapunk, ahol a legmenőbb fegyverekkel vadászhatunk majd a legvadabb ellenfelek tömegeire. Utóbbi különösen fontos, hiszen az új Legion System állítólag több ezer rusnyaságot képes egyszerre a képernyőinkre rajzolni, így garantált, hogy nem lesz sok üresjárat a játékban. A küldetéseket kooperatív módban is teljesíthetjük majd.

Alább egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videónapló-sorozatot is megleshettek, amely különböző aspektusaiból mutatja be nekünk a játékot. Ha felkészülten szeretnél lecsapni a nyár végén az új részre, ajánljuk a figyelmedbe a Devolver Digital akcióját, amelynek a keretei között akár 90 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg a korábbi felvonásokat.

16 komment - szólj hozzá!