Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.

Fortnite: hordamódos játék, battle royale-fenomenon, értékes reklámfelület és multimédiaplatform. Érdemes lassan hozzászoknunk, hogy az Epic Games óriási sikerekkel bíró játéka jóval nagyobb önmagánál. Számos mozifilm exkluzív jeleneteit csíphettük el itt, több zenei előadó is virtuális koncertet adott a játékosok előtt, tegnap pedig itt láthattuk elsőként Christopher Nolan legújabb filmjének előzetesét is. Íme, a Tenet trailere, egyenesen a Fortnite vetítővásznáról:

Az élő események sorozata pedig nem áll le, sőt. Legközelebb érdemes lesz bekészíteni egy tányér pattogatott kukoricát, hiszen nyáron (egyelőre nem konkretizált időpontban) egy teljes mozifilmet nézhetünk így ingyenesen. A Tenet-trailer vetítésén is résztvevő Geoff Keighley ugyan nem árulta el pontosan, hogy melyik filmet láthatjuk, de annyit megelőlegezett, hogy Christopher Nolan ikonikus katalógusának egyik darabjára esett a választás. A hír hallatán nekünk elsőre A sötét lovag-trilógia jutott eszünkbe, hiszen ezzel nem először csapna egymás markába a Fortnite és a DC-univerzum.

12 komment - szólj hozzá!