Saját videómegosztót kapott a Valorant

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Hír
Link másolása
A Valorant a zárt béta alatt brutálisat futott a Twitchen, amit részben annak is köszönhet, hogy csak streamek nézésével lehetett kulcsot nyerni hozzá. A Riot nem elégszik meg ennyivel, saját videomegosztót készíttetett a játéknak.

Amilyen sokáig nem tudtunk semmit a Valorantról, olyan gyorsan robbant be a köztudatba szinte azonnal a zárt bétájával, aztán néhány szempillantás alatt már meg is jelent teljes játékként. A játék az első percektől kezdve kimagasló nézettséget szállított a Twitchnek. A Riot azonban nem ragad le annál a platformnál: a Kangával összefogva elkészült a Valorant saját videomegosztója, az Operator.gg.

Az Operator.gg egyetlen feladata, hogy a valorantos livestreameket és videókat eljuttassa a játék közönségéhez. A videók között jelenleg ügynökök és térképek alapján lehet szűrni, de hamarosan a rangsoroltság is szűrő lesz, amint azt bevezetik a Valorantba. Az oldalon futó videók más platformokról integrálva jelennek meg, tehát ugyanaz a felvétel épp úgy követhető itt, mint Twitchen, YouTube Gamingen, Mixeren vagy Facebook Live-on – a videósoknak nem kell választania azok és az Operator.gg között.

6.
6.
Viktor_The_Best
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...