Valorant

PC

Kiadó: Riot Games, Fejlesztő: Riot Games
Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter a League of Legends készítőitől.
Értékelés: 8.0

Frissítve: Késik a Valorant új hőse

Napokon belül kezdetét veszi a Valorant harmadik kompetitív szezonja, amely a megszokott balanszváltoztatások és új skinek mellett egy sarkvidéki pályát és egy új operátort is hoz magával. Az utóbbira sajnos várnunk kell még egy keveset.

Valorant - holnap startol a második felvonás

Augusztus 5-én érkezik az Act II, a Valorant második szezonja, ami egy új Battle Passt, vele együtt pedig egy csokornyi prémium fegyverkinézetet hoz. Ekkor élesedik Killjoy is, az online lövölde legújabb hőse.

Valorant - sárkányokkal a kézben

A Riot Games tudja, hogyan lehet pénzt csinálni a kozmetikai kiegészítőkből. A Valorant Elderflame skincsomagja apró sárkányokká alakítja hőseink fegyvereit, ehhez azonban mélyen a pénztárca aljára kell nyúlnunk.

Valorant - merre tovább?

A hónap elején elindult a Valorant, a Riot pedig máris a jövőbe tekint. Egy fejlesztői videóban mondják el, mire számíthatunk az elkövetkező időkben, és azt is leleplezték, miféle szezonrendszerre számíthatunk a játékban.

Valorant - a Riot már a konzolos prototípust teszteli

A Valorant gyors, intenzív és elképesztő precizitást igénylő tűzharcai PC-re lettek megálmodva, csakúgy, mint a Counter-Strike esetében. A Riot jelenleg azt vizsgálja, hogy működhet-e mindez konzolokon is.

Saját videómegosztót kapott a Valorant

A Valorant a zárt béta alatt brutálisat futott a Twitchen, amit részben annak is köszönhet, hogy csak streamek nézésével lehetett kulcsot nyerni hozzá. A Riot nem elégszik meg ennyivel, saját videomegosztót készíttetett a játéknak.

Megjelent a Valorant, új látnivalókat is kaptunk

Az ígéreteknek megfelelően a mai nap folyamán élesedett a Riot Games legújabb free-to-play játéka, a Valorant, aminek az örömére most rögtön két új videót is kaptunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szellősen indul a június, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mivel játszani a következő napokban! A héten élesedik egyebek mellett a Riot legújabb lövöldéje, a Valorant végleges változata is.

Rendkívül népszerű volt a Valorant bétája

Jövő héten válik elérhetővé a Valorant végleges változata, a Riot pedig úgy gondolta, ennek apropóján összegzi a bétateszt számait. Ezzel párhuzamosan az FPS egyik új karaktere is bemutatkozott.

Automatizálják a Valorant anticheat-rendszerét

A Valorant csalásellenes rendszerét több kritika is érte a zárt béta ideje alatt, de így is több ezer csalót bannoltak. A bétát elhagyva azonban az emberi csalóvadászokat felváltja az automata, és ezzel egy agresszívabb, széleskörűbb fellépés is.

Valorant - kiderült, hogy mikor érkezik

Hamarosan zárja a kapuit a Valorant zárt bétája, ahova lelkes Twitch-nézéssel lehetett bekerülni. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanis egy nagy lélegzetvétel után nyár elején érkezik is a végleges produktum.

Valorant - bemutatkozik Raze

A Valorant brazil operátora nem szeret a szabályok szerint játszani: amíg mások a hagyományos fegyvereikre támaszkodnak, Raze gránátokkal, rakétákkal és egyéb robbanószerekkel okoz káoszt a pályán.

Valorant - bemutatkozik Breach

Lassan a Valorant összes hőse megkapja a saját karakterbemutatóját, így nem feledkezhetünk meg Breachről, a svéd bestiáról sem. A hegyeket megmozgató ügynök rövidke klipje minden tekintetben magáért beszél.

Valorant - változik az anticheat-rendszer működése

Nem aratott osztatlan sikert a Riot azzal, mikor kiderült, hogy a Valorant csalás elleni szoftvere állandóan fut a játékosok számítógépén, még akkor is, amikor maga a játék nem. A fejlesztők most lehetővé tették az alkalmazás leállítását.

Valorant - bemutatkozik Omen

Újabb hét, újabb karakterbemutatóval jelentkezik a Riot Games komoly érdeklődésnek örvendő lövöldéje. Ezúttal a legtitokzatosabb operátor, Omen mutatja meg magát egy rövidke klip erejéig.

Valorant - később talán konzolokra is ellátogat

A Riot Games következő játéka eddig hivatalosan csak PC-re lett megerősítve, azonban a stúdió egyik rendezője egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a jövőben konzolokra és mobileszközökre is elérhető legyen az FPS-ük.

Valorant - bemutatkozik Brimstone

Habár sokan már első kézből megismerhették a Valorant hőseit, a játék karakterbemutatói mégsem állnak le. Ezúttal a csapat veteránja, Brimstone hozza a légi támogatást.

Valorant - bemutatkozik Cypher

A legszerencsésebb játékosok már javában nyüstölik a Valorant alfatesztjét, de a Riot Games ennek ellenére sem áll le a karakterbemutatókkal. Ezúttal a csapat legtitokzatosabb tagja, Cypher áll a reflektorfénybe.

Ég a Twitch a Valorant zárt bétájának startjától

Közelít az érdeklődők száma a rekorder 1,7 millió nézőhöz, amit legutóbb a Fortnite-nak sikerült produkálnia a Black Hole Eventnél. Tényleg trónfosztó lesz a League of Legends készítőinek új FPS-e?

Valorant - bemutatkozik Jett

Lassan teljes képet kapunk a Valorant hőseiről. A League of Legends fejlesztőinek legújabb játéka egy vérbeli kompetitív shooter, így elengedhetetlen lesz a gyorsaság és precízió - ez Jett specialitása.