Legion Legends - indul a Lenovo e-sport bajnoksága!

  • Írta: szlav
  • 2024. február 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén is visszatér a Lenovo egész évre szóló e-sport versenysorozata, a Legion Legends! A versenyzők 5 játékban, 5 millió forint értékű összedíjazásért küzdhetnek, a tavaszi selejtezőkre pedig már nevezhettek is!

Az elmúlt néhány évben hazánkban is szilárdan megvetette a lábát az e-sport, a kompetitív videojátékok kultúráját és a feltörekvő játékosokat támogatva pedig a Lenovo és a Gamerland idén is megrendezik a Legion Legends e-sport bajnokságát. A tavaszi versenyek már februárban megkezdődnek, de az egész éven át tartó rendezvénysorozat az őszi időszakban, augusztustól is várja majd az versenyzőket és szurkolókat. Idén öt kategóriában, a Counter-Strike 2, a Valorant, a Rocket League, a League of Legends és a Rainbow Six Siege játékokban mérik össze a tudásukat a profik és a feltörekvő tehetségek.

A online selejtezők már februárban megkezdődnek, így ha ti is érzitek magatokban a rátermettséget, akkor feltétlenül jelentkezzetek - a regisztráció ingyenes! Ezt követően a legjobb csapatok már offline, élőben mérettethetik meg magukat a döntőn, a Gamerland falai közt, itt pedig már minden résztvevő nyereménnyel távozik majd. A győztes csapat tagjai fejenként 50 000 Ft-os, a második helyezettek fejenként 20 000 Ft-os, a harmadik és negyedik helyezettek pedig fejenként 10 000 Ft-os utalványt visznek haza, de az összes többi döntőst is 5 000 Ft értékű utalvánnyal jutalmazzák.

A Gamerland e-sport arénája ráadásul tárt kapukkal, ingyenes belépéssel várja a döntőre azokat is, akik szurkolóként szeretnék követni a bajnokság mérkőzéseit. Két meccs között találkozhatunk majd a hazai e-sport olyan legendáival, mint Kodiak (Counter-Strike) vagy Blackii (League of Legends), a legbátrabbak pedig ki is hívhatják őket egy 1v1-es mérkőzésre. Természetesen a résztvevők itt is számíthatnak további meglepetésekre és nyereményekre!

Az pedig csak természetes, hogy a rendezvény fő szponzora, a Lenovo is képviselteti magát a helyszínen. Kipróbálhatjuk majd a gyártó legújabb gamer újdonságait, beleértve a tavaly ősszel bemutatott Windows alapú handheld gaming PC-t, a Legion Go-t, illetve a kezdő játékosok számára tervezett LOQ gamer laptopokat.

A rendezők persze azokra is gondoltak, akik az otthonuk kényelméből szeretnék követni a mérkőzéseket. A GamerlandTV Twitch-csatornáján az online és offline versenyeket is élőben követhetitek majd. Minden további részletért pedig látogassatok el a Lenovo Legion Legends weboldalára!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...