Hatalmas változásokat, új játékmódot hoz a Valorant frissítése

  • Írta: szlav
  • 2023. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Riot kompetitív shootere kívül-belül megújul az Episode 7 érkezésekor. Új pályákkal érkezik a zsáner közönségkedvenc játékmódja, de a fejlődési rendszerek is a fejük tetejére állnak.

Az Valorant következő frissítése, a június 27-én élesedő Episode 7 a játék eddigi legmasszívabb update-jének ígérkezik. A szokásos ezúttal sem marad el: új ügynök, új battle pass, rengeteg kozmetikai újdonság... mindez azonban csak a jéghegy csúcsa lesz.

Kezdjük a szezon legnagyobb dobásával: a Team Deathmatch érkezésével. Igen, az online lövöldék "legalapabb" játékmódja a Valorantba is megérkezik. Itt a fegyvervásárlás repül az ablakon, másfél másodperc után respawnolunk, a győztes csapat pedig az lesz, akik előbb érik el a 100 killes limitet. Pörgős, laza, 10 percnél rövidebb meccsekre számíthatunk. A játékmód mellé pedig kapásból három vadiúj pálya is érkezik!

Az új játékmód érkezésével párhuzamosan teljesen átalakul a Valorant előrehaladási rendszere is. A Riot bevezeti a Kingdom Credits nevezetű új valutát. Egy ingyenes, csakis játékkal megszerezhető pénztípusról van szó, és eköré épül majd a játék teljes metaprogressziója. A meccsek során nyert Kingdom Creditekből vásárolhatunk új vagy régebbi ügynököket, fegyverskineket és egyéb kozmetikai jóságokat. A részletekért érdemes az alábbi fejlesztői videót megnézni:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...