Nintendo Switch-re is megjelenhet a Valorant

  • Írta: osan
  • 2024. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis a legutóbbi adatbányász-megmozdulás erre talált jeleket a Riot Games ingyenes lövöldéjének fájljai közt, sőt a crossplay-re is találtak utalásokat.

A Riot Games kompetitív lövöldéje körül eddig általában csak az új hősökről és fegyverekről kaphattunk hírt, azonban most az adatbányászok arra találtak utalásokat a népszerű játék fájljai között, hogy az megjelenhet Nintendo Switch-re is – derül ki a PC­_Focus X-posztjából.

Crossplay-re utaló jeleket is találtak, sőt bizonyítékokat is, hogy a közeljövőben Linux-ra és Steam Deck-re is elérhető lesz a csapatalapú FPS. A találgatásokat csak megerősíteni látszik a PureXbox cikke, melyben a Riot Games álláshirdetéseiről írnak és melyből kiderül, hogy „tapasztalt játékfejlesztőket” keresnek, akik majd „segíthetnek konzolos játékokat elhozni a piacra.

Természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni az egészet, a Riot Games még nem adott ki semmiféle hivatalos közleményt a témával kapcsolatban, s amíg ez nem történik meg, addig pletyka marad.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...