Látványos bemutatót kapott a Valorant legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2023. június 25.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten indul a Valorant következő szezonja, amely magával hozza a legújabb ügynököt, Deadlockot is. A norvég operátor a nanohálójával és egy nagyon ütős cinematic videóval mutatkozott be.

Lassan a döntőhöz érkezik a 2023-as Valorant Champions Tour Tokióban, de mielőtt bajnokot hirdettek volna, a nagyszabású eseményen bemutatkozott az Episode 7 legújabb hőse, Deadlock is. Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk az új szezon hatalmas újdonságairól, most azonban eljött az ideje, hogy megismerjük a június 27-én debütáló norvég ügynököt is. Kezdjük a cinematic bemutatóval!

Ahogy azt már a fenti videóban is kisasolhattátok, a Sentinel ügynökökhöz csatlakozó hölgyemény afféle nanohálós technológiával irányítja majd a csatateret. Deadlock képes lesz teljes utakat lezárni a nanohálós falaival, a gránátjával pedig sétálásra vagy guggolásra kényszeríti az ellenséges játékosokat. Ha azonban ez nem lenne elég OP: Deadlock ultija nanohálóba gubózza, gyakorlatilag tehetetlenné teszi az ellenfeleket, ezzel egy pillanat alatt megfordítva a csaták kimenetelét. Mindez így fest élesben:

A Valorant: Episode 7 frissítése és vele együtt Deadlock június 27-én érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...