Júliusban jön az Othercide

  • Írta: gorien
  • 2020. június 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Az egészen egyedi látványvilággal rendelkező Othercide-hoz végre megjelenési dátumunk is van. A Lightbulb Crew körökre osztott szerepjátékában az emberiség sorsáért küzdünk egy haldokló idővonalon a más valóságból érkező rémek ellen.

A Lightbulb Crew horroros beütésű szerepjátékának egyik legszembeötlőbb vonása a monokróm látványvilága, a fekete-fehér uralmát csak a vörös töri meg. A játék egy ideje készül már, az idei PAX Easten pedig úgy mutatkozott be újra, hogy talált kiadót is magának. Egy új előzetessel pedig az is kiderült, mikorra várható.

A játék az alapjait tekintve egy körökre osztott taktikai játék, amiben a Daughter nevű harcosokat irányítjuk. A karakterek három osztályba sorolhatóak: a Blademaster, a Soulslinger és a Shieldbearer is másra képes. A taktikus harc különlegessége a Dynamic Timeline nevű rendszer, amely részeként jócskán előretervezhetünk a képességek és cselekvések kombinálásával, miközben vigyáznunk kell arra is, hogy a végén ne mi kerüljünk ki halottan az összecsapásokból.

Az Othercide július 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamivel ez után, de még a nyáron pedig Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...