Megint csúszik a Cyberpunk 2077

A múltkori méretes késést követően ismét elhalasztotta a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát a CD Projekt RED. Szerencsére most kisebb lendülettel lapoztak a naptárban a lengyelek - még így is megkapjuk idén az RPG-t.

Mégsem jelenik meg szeptember 17-én a CD Projekt RED várva-várt szerepjátéka, a lengyelek bejelentették, hogy csak november 19-én érkezik a cím PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A fejlesztők a közleményükben azt mondták, hogy bár tartalom és játékmenet tekintetében befejezték a játékot, az még nem áll készen a megjelenésre. A felszabaduló fejlesztési időt balanszolásra és hibajavításra fordítják majd.

"Akik tudják, hogy miként állunk a játékfejlesztéshez, tisztában vannak vele, hogy nem adunk ki semmi olyat a kezeink közül, ami nincs készen. Akkor áll készen a játék, ha befejeztük - ez nem csak egy üres frázis, amit azért szajkózunk, mert jól hangzik, mi eszerint élünk még akkor is, ha tudjuk, hogy megégethetjük vele magunkat."

"Amikor ezeket a sorokat írjuk, a Cyberpunk 2077 mind tartalom, mind játékmenet tekintetében kész, így a küldetések, az átvezetők, a skillek és a felszerelések; az összes kaland, amit Night City ígér, ott van már. De amikor ennyi kontent és komplex rendszer szövődik egymásba, módszeresen végig kell mennünk mindenen, ki kell egyensúlyoznunk a mechanikákat és kijavítanunk a hibákat. Egy hatalmas világ rengeteg polírozást igényel, és pontosan ezzel töltjük majd ezt az extra időt."

48 komment - szólj hozzá!