Smite - váratlan crossover az Avatárral

  • Írta: gorien
  • 2020. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
Az Avatár: Aang legendája nemrég megjelent a Netflixen is, és talán nem meglepő, hogy újra fellángolt a rajongási láz. Talán épp ezt lovagolja meg most a Nickelodeon és a Smite csapata, amikor a sorozat figuráit hozzáadják a MOBA-hoz.

A Hi-Rez Studios és a Titan Forge Games 2014 óta futó külsőnézetes MOBA-ja, a Smite, eredetileg különböző, ősi mondavilágokra épített, és ennek értelmében görög, római, egyiptomi vagy ázsiai istenek püfölték egymást a harctéren. Júniusban egy másfajta mítosz képviseltette magát Cthulhu érkezésével, de a legújabb crossoverüket biztos, hogy nem sokan látták előre.

Júliusban mutatkozik be a játékban az Avatar Battle Pass, amely a Nickelodeon két népszerű sorozatának szereplőit adja hozzá az istenfelhozatalhoz – sajnos nem önálló figuraként, csak skinként, de azért így is mutatósak. Merlin Aang alakját öltheti fel, Susano Zukóét, míg Skadi Korra bőrébe bújhat, és mindegyik figura két különböző alakváltozattal jön.

A battle pass teljes tartalmáról a holnapi Mid-Season Update Show-n hallunk többet. A Smite PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen ingyen játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...