Augusztusban jön a The Dungeon of Naheulbeuk

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a francia hangjáték, The Dungeon of Naheulbeuk játékadaptációjára, amely legutóbb azzal hallatott magáról, hogy Felicia Day szólaltatja meg benne a mágust.

A PC Gaming Show műsorában is láthattuk nemrég a The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaost, amely az azonos című francia hangjáték alapján készül az Artefacts Studiónál. A minap kiderült, hogy az adaptáció augusztus 27-én jelenik meg PC-re, azon belül pedig a Steamen, az Epic Games Store-ban és a GOG-on is elérhető lesz.

A játék első blikkre egy teljesen átlagos dungeon crawlernek tűnik, amelyben hét játszható karaktert vehetünk kezelésbe. Hőseink természetesen egytől egyig különböző képességekkel rendelkeznek, aminek minden bizonnyal nagy hasznát vesszük majd a körökre osztott harcok során, és persze fejleszthetjük is őket, ha sikeresen túljutunk ezeken.

Amivel a The Dungeon of Naheulbeuk mégis kiemelkedhet a tömegből, az a szinkronmunka és a humor, valamint az "adaptív nehézség" is ígéretes funkciónak tűnik: a fejlesztők szerint a játék lehet végtelenül egyszerű, hogy azok is élvezzék, akiket csak a sztori érdekel, de kőkemény is, ahol a legkisebb mellényúlásunkat is megtorolják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...