Frissítve: Érkezik a Crash Bandicoot: On the Run!

Már jó ideje tudjuk, hogy nem a Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz az egyetlen játék, amivel bővülni fog a franchise, hanem készül egy mobilos epizód is - amit most hivatalosan be is jelentettek.

Habár a Crash Bandicoot Mobile már megélt egy soft-launchot Malajziában, a világ többi részén hivatalosan még nem érhető el a Candy Crush Sagát is fejlesztő King mobilos adaptációja. Pár nappal ezelőtt azonban elkezdett valami mozgolódni a Twitteren a játékkal kapcsolatban.

A Crash Bandicoot: On the Run néven futó fiók már önmagában is beszédes (hiszen a játék az endless runner zsánert fogja erősíteni), és ennek tetejébe a "felhasználó" összesen két Twitter-fiókot követ: a Crash Bandicootot és a Kinget.

Update! Időközben pedig befutott a hivatalos bejelentés egy trailer kíséretében. Kiderült, hogy a mobilos adaptáció valóban a Crash Bandicoot: On the Run! elnevezést kapta, és habár továbbra sem kaptunk megjelenési dátumot hozzá, a hivatalos honlapon már előregisztrálhattok a játékra, amiért exkluzív in-game ajándékok is járnak.

4 komment - szólj hozzá!