15 perc a Mafia: Definitive Editionnel

Egy teljes generáció nőtt fel a Mafia eredeti megjelenése óta, ez pedig meg is látszik a játékon. Szerencsére a Hangar 13 csapata az alapokról építette újjá a nyílt világú gengszterkalandot, ezt pedig ma végre alaposabban is megcsodálhatjuk.

A Mafia: Definitive Edition jóval több egy egyszerű ráncfelvarrásnál. A Hangar 13 gyakorlatilag egy teljesen önálló játékot épített fel a 2002-es klasszikus alapjaira - a történet, a szereplők, a világ és a küldetések többé-kevésbé maradtak a régiek, de a részletekbe menő frissítések után mindezek ma is remekül megállják a helyüket.

Tommy Angelo szerepében újra átélhetjük a régről ismert kalandokat, de ahogy azt a videóban is láthatjuk, a játékmenet és a harcrendszer sokkal folyékonyabb és izgalmasabb lett. Nem véletlen ez: a közelharci és lövöldözős rendszert is teljesen átszabta a stúdió, de nem kímélték a játék világát sem, Lost Haven városában nem fogunk eltévedni, ha emlékszünk a régi helyszínekre, de a környezetünk jóval részletesebb és életszerűbb lett. Még néhány új fegyverrel és járművel is találkozhatunk, köztük motorbiciklikkel. Nézzünk hát bele, hogy hogyan is fest mindez menet közben: a bemutató a Trip to the Country című akciódús küldetést mutatja be.

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

43 komment - szólj hozzá!