Beszédes a Halo Infinite dobozképe

A 343 Industries közzétette a Halo Infinite dobozára kerülő hivatalos artworköt, az élesszemű rajongók pedig már most számos olyan részletet észrevettek, amelyek új, egyedi játékelemekre utalhatnak.

A Halo Infinite dobozképe amellett, hogy elképesztően vagány és kísértetiesen hasonlít a legelső Halo borítójára, tartogat pár olyan apróságot, amit csak az igazi rajongók szúrhatnak ki. Érdemes elsőként közelebbről is szemügyre venni Master Chief vizorját, abban ugyanis feltűnik egy Brute tükörképe. Ez gyakorlatilag megerősíti a korábbi pletykákat, úgy tűnik, valóban a The Banished ellen vesszük fel idén ősszel a harcot.

Ennél is érdekesebb azonban a spártai páncél bal alkarjára erősített fekete színű szerkezet. Hallottunk már pletykákat arról, hogy az Infinite új játékelemként tartalmaz majd egy grappling hookot is, amellyel olyan helyekre is eljuthatunk, ahová másképp nem tudnánk. Nos, úgy tűnik, hogy ezt a csáklyát láthatjuk a borítóképen, és ha már a legfőbb promóciós anyagon is helyet kapott a szerkezet, akkor valószínűsíthető, hogy tényleg lényeges szerepet kap majd a játékban. A Halo: Reach jetpackjei óta nem volt probléma a helyszínek vertikalitásával, de úgy tűnik, az Infinite ennél is jobban felkarolja a függőleges pályadizájn lehetőségeit.

Akárhogy is legyen, a játékról több részletet is megtudhatunk majd a Microsoft ma esti közvetítésén.

12 komment - szólj hozzá!