GTA Online - exkluzív tartalmak az új generációra

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
Elkönyvelhetjük, hogy a Grand Theft Auto V az új Skyrim. A Rockstar hét év után sem engedi el az eddigi legsikeresebb játékát, épp ellenkezőleg: a következő konzolgenerációra új, exkluzív tartalmakkal bővíti az online szekciót.

Egyből mémstátuszba emelkedett a GTA Online halhatatlansága, amikor a Sony nagy júniusi PlayStation 5-bemutatóját ez a játék nyitotta, afféle húzócímként. Kuncoghatunk persze ezen, de tény, hogy az online gengszterkedés egy borzasztóan népszerű szakma. A GTA V mára minden idők legjövedelmezőbb játéka lett, a heti eladási listákról pedig továbbra is rendszeresen visszamosolyog Michael, Franklin és Trevor triója.

Nem is akkora csoda tehát, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X is megkapja majd a saját portját, az azonban egy fokkal váratlanabb, hogy a Rockstar anyavállalata, a Take-Two már most bejelentette: exkluzív tartalmakkal készülnek az új generációra. Nem kell egyből megrémülnünk, ha a PC-s tábort erősítjük, a kijelentés magába foglalja a Master Race platformját is, azt viszont el kell fogadnunk, hogy a fejlesztők 2021-től elengedik az Xbox One-on és PlayStation 4-en futtatott változatokat, pontosan úgy, ahogy azt korábban a PS3-as és Xbox 360-as verzióval tették.

Érdekességképp érdemes megemlíteni azt is, hogy a fenti információkat szolgáltató üzleti tájékoztató során szó esett arról is, amikor az Epic Games Store egy hétig ingyenesen ajándékozta a játékot - az ezt követő pénzügyi eredmények pedig egészen elképesztőek. A Take-Two jelentése szerint a játék a promóciót követően jobban fogyott, mint az azt megelőző években bármikor (az első negyedévi periódust tekintve), így a megjelenés óta elkelt példányok száma mára átlépte a 135 milliót.

15.
15.
BockÚr
#10: Nekem az 5 olyan szinten unalmas volt hogy a közepéig se jutottam el szerintem borzalom. Ezt ajánlom mindenkinek https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI
14.
14.
JinjeR
De jó hogy nem szeretem ezt a szart!.. már a harmadik bőrt húznák le rólam..
13.
13.
KopyAti
Ebből a diadal menetből ki kaszál inkább a R*, vagy a Take Two? Vagy mindkettő?
12.
12.
PS4jacksony
#11: Ez így igaz nagy élmény volt itt majd grafikai ugrásra számítok méghozzá óriásira !
De szerintem nem mostanában lesz kész ha egyáltalán elkezdték már fejleszteni.
11.
11.
Anti4730
#10: Ugy mondom, hogy korszakalkoto volt a gta 4, hogy azelott egyetlen egy jatek sem volt olyan profin megcsinalva, gondolok itt az emberek mozgasara, a fizikai interakciokra. Emlekszem mikor eloszor lattuk mozgasban a jatekot, huledeztunk hogy jezus ez milyen durva. A gta 6 is ennyire kene korszakalkoto legyen teknikailag.
10.
10.
PS4jacksony
#3: Szerintem a 4 volt a leggyengébb GTA
És ,hogy 2021 ben még mindíg egy akkor már 8 éve kiadott játékukkal foglalkoznak mikor már a konzolok is generációt váltottak.....Hááát...
Lehet,hogy még a kanyarban sincs a GTA 6 attól tartok...........
Amíg csak lehet fejik a GTA 5 öt
8.
8.
Ganzer
5.
5.
DarkLord
Én csak crytek-et sajnálom, hogy az online miatt soha nem fog lemenni így a játék ára, ha még mindig ennyire tolják és ugye megy is a dolog , majd vén tata létére fog tudni játszani vele, mert akkor lesz 200 ft.
3.
3.
Anti4730
Nagyon remelem hogy tenyleg rajta vannak mar a gta6 on, es ha mar ilyen kurva sok penzt kaszaltak az otodik reszen, akkor valami nagyon nagyon nagy durranas lesz a hatodik resz ugy mint annak idejen a negyedik.
2.
2.
Pedig úgy rettegtem, hogy az új generáció miatt nem jön már SOHA TÖBBÉ semmi a GTA Online-hoz. De van Isten!
1.
1.
Playstation 6-ra pedig állítólag már az új térkép is készül - a GTA V-höz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...