Két Bethesda-játék is ingyenesen "next-genesedik"

Ahogy közeledünk a következő generációs konzolok megjelenéséhez, egyre több stúdió és kiadó jelenti be, hogy ingyenesen frissíthetjük majd a játékaikat a next-gen verzióra. Nos, nemrég pontosan ez történt két Bethesda-címmel is.

Szerencsére a jelen és majd az év végén érkező következő generációs konzoloknak az architektúrájában nincs olyan hatalmas eltérés, mint a 2013-as generációváltás esetében volt, így talán (ha nem is teljesen) sikerül megszabadulni attól a tehertől, hogy egy-egy játékot többször is meg kelljen vásárolnunk.

Ennek köszönhetően egyre több fejlesztőcsapat és kiadó jelenti be, hogy amennyiben mi már megvásároltuk az alkotásukat PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, akkor ingyenesen frissíthetünk majd a next-gen kiadásra az adott konzolcsaládon belül. A Bethesda ma örömmel közölte, hogy a DOOM Eternal és a The Elder Scrolls Online is feliratkozik ezen játékok listájára, így ha pont attól féltünk volna, hogy PS5-ön vagy Xbox Series X-en újra meg kell majd vennünk őket, akkor ez már nem tarthat vissza a beszerzésüktől.

Arról, hogy lesz-e valami eltérés a játékok következő generációs verziójában a jelenlegihez képest, egyelőre nem érkezett hír.

10 komment - szólj hozzá!