Hood: Outlaws and Legends - Robin Hood újratöltve

Az első előzetes alapján az Assassin's Creed és a Robin Hood-mítosz találkozik a Hood: Outlaws and Legendsben. A Sumo Digital játéka kooperatív kalandra invitálja azokat, akik igazságot szeretnének szolgáltatni a kisemmizett szegényekért.

A Hood: Outlaws and Legends világában mindenki törvényen kívüli. Akik kifosztják a népet sanyargató gazdagokat, azok a szegények szemében hőssé válhatnak – ezt azonban nem csupán a vagyonosok felbérelt zsoldosai, hanem más, hírnévre vágyó bandák sem fogják csak úgy hagyni. A Sumo Digital és a Focus Home Interactive játékában más játékosokkal és a gépi ellenfelekkel is szembe kell majd szállnunk.

Az előzetes és a játék Steam-oldala alapján annyit tudunk erről a címről, hogy két csapat fog versenyezni egymással a tökéletes rablás végrehajtásáért, amit persze az AI-őrök is akadályoznak. A különböző karaktereknek meglesznek a maguk képességei, ki a lopakodásban, ki a harcban lesz erősebb. A játék során fejleszthetjük képességeinket, fegyvereinket és új kinézeteket is feloldhatunk.

A Hood: Outlaws and Legends 2021-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re. A megjelenés után tervezik tovább támogatni pályákkal, karakterekkel és eventekkel, tehát live service-játékkal van dolgunk.

1 komment - szólj hozzá!