Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Akció
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy a Sony kiterítette a lapjait, a Microsoft is előrukkolt Games with Gold szeptemberi ajándékfelhozatalával. Ezúttal is négy játékot tehetnek magukévá az Xbox Live Gold- és a Game Pass Ultimate-előfizetők.

A felállás most is a szokásos: négy játékot kapunk, ezek közül pedig kettő az Xbox One, kettő a korábbi Xbox-generációk felhozatalát erősíti. Természetesen a visszafelé kompatibilitásnak hála az utóbbiak a Microsoft jelengenerációs gépén is futtathatóak.

Xbox One-on szeptember 1-30. között tölthetjük le a The Division első részét, míg szeptember 16. és október 15. között a The Book of Unwritten Tales 2 vár ránk. Az előző generációs játékok közül a de Blob 2 érkezik elsőként, ezt szokás szerint a hónap első felében érjük el, míg az Armed & Dangerous a hónap második felére marad.

9.
9.
crytek
The Division pcre most ingyen van ubinál. Szeptember 8ig él az akció
8.
8.
Mr.Dead
#5: Nekem ezért nehéz hogy mi legyen új generációban. X360ról mentem PS4-re (mivel az egyetlen ismerősöm aki konzolt vett a ps mellett döntött) de nekem annyi negatív tapasztalatom volt az egésszel, hogy nem tudom eldönteni, megér e az a két játék (a GoW, meg a pókember) még egy generációnyi szenvedést. A kontroller szar, a Psplus szar, maga az online dolgok is hulladékok a Sony esetében. Sajna az exkluzívok se győztek meg teljesen, a két nagy nyárin+ Days gone-ok kívül mindet próbáltam, de csak a fent említett kettő fogott meg.
7.
7.
crytek
Ezért nem kell turizni 300as gpu-t... Bödűletesen gyenge. Crysist betolhatták volna igazán a remastered előszeleként..
6.
6.
#5: Nem az, hogy "lenézem" a fizetős multit, csak olyannak tartom, amiért tök lehúzás pénzt kérni. De igazából értem, amit az emberek mondanak. Hosszú évek óta, ha PC multi szóba kerül mindig írja valaki, hogy full cheater az egész parádé. Én ugye nem vagyok az a multis alkat, de néha azért benézek mindenféle multiba. Watch Dogs-ot első nap toltam, benne volt a kampányban az a támadós őrület. Első nap egyértelmű csaló. Anno Jedi Outcast. Havernál volt internet, mentünk... első nap repkedtek az emberek meg 1 hit voltál nekik kardon. Egyértelmű csalás. Haver ismerőse, aki mindig CS-zett a gépen, miközben mi ott kártyáztunk. Odamegyek, megnézem hogy darál: autotarget, falon átlátás. Egyértelmű köcsög ÉS csaló.

Lehet, hogy PC-sként csalónak kéne lennem, vagy valakinek, aki védi a PC-s multit, de igazából nincs sok okom védeni. Mivel én természetüknél fogva nem szeretem a multis játékok jó nagy részét, minden okom megvan elhinni, hogy valakinek konzolon több kedve van multizni és akkor ezért belefér neki ez a zseton.
5.
5.
godach
#4: Fura dolog ez, mert míg az ember nem használja hanem csak "kívülállóként" tekint rá, addig egy ordas nagy lehúzásnak tűnhet, hülye előfizetőkkel.
Nekem volt GOLD vagy 3-4 évig még 360 korszakban és utána úgy hogy életembe talán 20 órát ha multiztam (ebből 17 óra Titanfall).
Akkor még nem volt elterjedve a bundle viszont késztetést éreztem arra, hogy legális játékokkal játszak csak így olcsó megoldás volt a Gold és a PS+. A PS elmaradt, mert pofátlanul szar cuccokat adtak, de a Gold még az One vásárlásnál is megvolt, sőt a Gamepass-al együtt még 1 éves előfizut is újítottam.
Nem azt mondom, hogy nagy ágyúkat adtak, de mindig olyat aminek a kis aprópénzért örült az ember de igazából tudatosan sosem vettem volna meg. Brothers - A Tale of Two Sons vagy Forza present F&F sose játszottam volna velük, ha nincs a gold.
Amellett, hogy én csak az ajándékokat élveztem, mindkét platformon jelen voltam és az MS hálózata mai napig szétalázza a Sony-t akik persze PS3-nál verték a nyálukat hogy milyen gané a Micro aztán PS4-nél bevezették ők is a fizetős multit, szegényebb kínálattal. Hamarabb engedték el az amúgy is megerőszakolt Vita konzol kezét és még sorolhatnám.
MS-nél amikor elindítok egy játékot, rögtön meg tudom nézni (már letöltés alatt is) az achievement listát. PS-nél, van hogy csak akkor engedi a rendszer, ha az elsőt megszerzed és gyorsan nyomsz egy (home) vagy mi a szösz, gombot.
Nem vagyok trófeafüggő, de ha már van ilyen lehetőség, akkor leselkedek mit csinálhatok meg és mit nem.
Az, hogy mit vettél meg csak PS4 óta van. Azóta van könyvtár. Addig a vásárlási előzményekbe kellett kutatni, vagy minden címre rákattintani, hogy purchase vagy download-ot ír. Egyszerűen nem tudtad megnézni, mi az amit már megvettél.
Úgy képzeld el, mintha most a steamnél nem lenne saját könyvtárad csak a piacon tudnál nézelődni és egy kattintás után látnád hogy megveheted, vagy megvetted már.
A fizetős multit, többek között te is lenézed. Nincs ezzel gond, mivel nem felhasználó vagy nem tudod értékelni. Én viszont mentem be PC-n multiba és mentem be Xboxon is. Ég és föld a kettő.

Tényleg ahhoz tudom hasonlítani, mint egy privát partyt vagy egy utcabált.
Az egyikben azok vannak, akik hajlandóak fizetni azért hogy azt és akkor élvezzék amit akarnak. A másik egy ingyenes valami, ami lehet jó buli de a többség csak azért van ott, mert ingyen van és épp nem tudja mással elütni a szabadidejét.

Hozzáteszem, Gamepass és PSNow óta egyik előfizetés sincs és nem is bánom. Mindkét szolgáltatás teljesen kielégít, sőt annyira hogy még ha játékvásárlásra is adnám a fejem, akkor is kapcsolok és azt mondom hogy NEM. Minek? Az egyikben van 200 a másikban 600 játék. Havi 3000-ért :D
Enyém a világ :P
4.
4.
Ezekből csak kettőt ismerek. De ez a Division is már annyiszor volt akcióban, többször 5€ alatt is, hogy talán már bárki játszott vele, aki akart. Franc sem tudja, de én szerintem, ezt a Gold cuccot nem is fizetném, csak a gamepass-t. Bár tényleg mindenki maga tudja jobban.
1.
1.
elgeri
Na, a The Division nagyon jó! Csak kár hogy már meg van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...