Werewolf: The Apocalypse - rövid ízelítő érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
A World of Darkness univerzumában játszódó Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is kapott egy friss előzetest. A játékban az ökoterrorista vérfarkasok felveszik a harcot a környezetromboló nagyvállalatokkal.

Habár a játékunk főszereplőjét, Cahalt száműzte a klánja, a kitaszított vérfarkas kénytelen mégis visszatérni, miután a családját veszélybe sodorják a természetet féktelenül pusztító vállalatok. A legújabb előzetesben hősünk egy olyan tehergéppel küzd meg, amit még Ellen Ripley is megirigyelne.

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood 2021 februárjában érkezik PC-re, Xbox One-ra, Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6.
6.
Marcus88
#4: Anno régen még voltak jó filmjeik,de az utóbbi 5-8 évben már tiszta ZS kategóriás filmekhez adják a nevüket,én ezekre értettem.
5.
5.
godach
#4: És ám tényleg.
A minap felkeltem éjjel valami kutyaugatásra mire egy cigi mellett körbejártam a portát. Mocsok későn feküdtem és pof@tlanul korán kellett kelnem, de ahogy beértem akkor kezdődött a Tökéletes Célpont. Egy ültő helyembe végignéztem az ágy szélén ülve, míg készültem arra hogy visszafekszem :)
4.
4.
#2: amik ugye bár egy legendás korszak legjobb szórakoztató filmjei közé tartoznak a mai modern ipari hulladékokkal szemben.
3.
3.
hedzsooo
Ideje lesz már több gameplayből ennek meg...
2.
2.
Marcus88
Az eddig látottak alapján ha filmhez kellene hasonlítanom akkor egy Steven Seagal vagy Van Damme film szintjén van kb.
1.
1.
Rókalesőcipő
Miért érzem azt, hogy ez is egy 3 óra alatt végignyomható hulladék lesz, mint a F&F Crossroads?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...