Még több exkluzív játékát hozná el PC-re a Sony

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Nem túlzás azt állítani, hogy az idei évben rekord mennyiségű PlayStation-exkluzív játék látogatott el PC-re, és nagyon úgy tűnik, hogy a Sony megtartja ezt a jó szokását a jövőben is.

Rendhagyó évnek számít az idei olyan szempontból, hogy a japánok talán minden eddiginél több PlayStation 4-exkluzív játékot portoltak át PC-re, és most egy friss jelentésből kiderült, hogy a Sony tovább szeretné bővíteni ezen címek listáját.

Valószínűleg itt most nem a frissen bejelentett PlayStation 5-exkluzív címekre gondol a cég, hanem arra, hogy a Death Stranding vagy a Horzion: Zero Dawn mintájára egyes játékaik az időleges konzol-exkluzivitás után PC-re is megjelennének majd. Jó látni, hogy ha még nem is a Microsoft-féle hozzáállás szerint, de a Sony is egyre jobban nyit a PC-s piac felé - ki tudja, lehet, hogy a végén a korábban pletykált PS-exkluzív játékok PC-s portja valóság lesz.

163.
163.
kryszisz
#157: Néha amúgy tényleg jobb a tábolból vojőrködni, és élvezni a kibontakozó drámát/komédiát:D
160.
160.
Ps fanboy
Vagy: brobert2151, ha az alsó sávban lévő név is lényeges. Most nézem te azt emelte ki pirossal. Bocsi. Lol
159.
159.
Firsttime
https://youtu.be/cWD01yUQdVA

Hejj!!!!
157.
157.
godach
Lol. Válaszolni akartam vagy két hsz-re is, de inkább kacagok tovább. xDdd
151.
151.
frankdelgado
Oh, remèlem a szerelmesek egymàsra talàlnak ❤
142.
142.
kryszisz
#124: Na kettőt találhatsz, hogy melyik jómadárnak van ilyen lehengerlő stílusa:D A profilozást meghagyom Ultimate-nek (vagy amilyen néven épp fut), csupán csak megjegyeztem, hogy fura volt, nem kell ebbe többet belelátni.

#125: Na mondjuk erre a jelenetre még én is azt mondtam Tarantino rajongóként, hogy elég öncélú lett, dramaturgiailag pedig semmi szerepe, ennél ízlésesebben is lehetett volna ellentétet szítani a 2 karakter között. Mondjuk úgy, hogy kimarad az oboa a történetből.
#126: én az IPA söröket nagyon megkedveltem UK-ben, úgyhogy ezt nem véleményezem:D Bár nekem mindegyik koppra ugyanolyan ízű volt, úgyhogy inkább csak azt mondom, hogy IPA sört.
138.
138.
godach
#137: Mondjuk a (csövesbánat) miatt van egy tippem, de meghagyom magamnak ütőkártyának. :P
137.
137.
Ps fanboy
136.
136.
Ps fanboy
#134: Na ez a beszéd. :) Ez így van. Én egy reggel szemétkedek és küldetem el magam a picsába is, ha kell. :)
135.
135.
frankdelgado
134.
134.
godach
#130: Én mondom neked, tuti hogy nem.
Duken mindig megpróbálja eljátszani hogy értelmes és civilizált, holott nem az.
Ő ha nyers akar lenni akkor az. Hamarabb nézném Ultimate-nak xD
130.
130.
Ps fanboy
#128: Ne legyél már buta. Mondom, hogy egy reggel futok. Mit bohóckodjak itt több reggel? Talán nem magadból kéne kiindulni... Robert Drake a nevem ps-en. Keres rá csöves és majd meglátod, hogy totál nem ugyanaz az ízlésünk az általad említett Duke gyerekkel, akinek viziónálsz. Ha jól emlékszem ő többször is említette, hogy szeret multizni, gondolom vannak multis címek a profilján, nekem még ps pluszom sincs, egyáltalán nem multizom, ahogy azt már vagy egy éve mondom. Ha ezekután sem hiszed el, akkor nyaljál sünt. De hát ez az úgynevezett primitív GK védelmi mechanizmus, miszerint aki szereti a Sony exeket és nem tetszik amit mond, akkor az csak is Duke egy allregje lehet... Ez vagy te...
128.
128.
frankdelgado
#117: Persze menj csak vissza az elsődleges regeddel jópofizni....gyáva..
124.
124.
#123: Nem tudom ki az, de ha neki a Doom egy rakás hígfos, akkor érdekelne, hogy mik a jó játékok, hátha rájövök belőle, hol rontottam el.

Nem vagyok Tarantino rajongója, de nincs is kifejezett bajom a filmjeivel. Ha úgy jön ki szívesen megnézem bármelyiket egyszer, bár nekem az idétlenebbek jobban tetszenek az eddig látottakból.

Ilyeneken, meg hogy trash rendező nem kell fennakadni és egyből profilozni, mint az FBI (retardált szokás a GK-n), mert könnyen lehet, hogy az illetőnek csak nem volt kedve három oldalas kommentet kerekíteni arról, amit két szóban is majdnem el tud mondani. Meg "hozzád illő indoklás".... Jesszus.
120.
120.
kryszisz
#119: Azért furcsálltam én is a dolgot, mert egy múltkori poszt alatt konkrétan megvédte a Fortnite-ot(!!!), hogy miért kell azt leszarozni, annak is megvan a célközönsége, most pedig kategorikusan kijelentette, hogy Tarantino egy trash rendező. Ilyen kettős mércét max a GK kabalaállatától várok, nem pedig Usagitól, aki ennél sokkalta intelligensebb.
118.
118.
kryszisz
#117: Köszheló! Viccelek ám csak, témánál maradva én is úgy vagyok vele hogy hót nem érdekel semmilyen erőfölény (sanszosan nem lesz annyira releváns, mint amilyennek most sokan beállítják), ha az érdekelne, akkor most darkweben árulnám az egyik vesémet, hogy tudjak venni egy RTX 3090-t:D
117.
117.
Ps fanboy
#113: A konzol masterracer-t amúgy az Xbox-osokra értettem, ha nem esett volna le, pont az erőtöbblett miatt.
Csak tisztázásként, mert kissé bekavartad magad és már azt sem tudod, annó mit mire mondtál...

Aztán én léptem is, nem zavarnám tovább a filmes disszertációt. Lol:)
116.
116.
kryszisz
#115: léci ne offojjátok má' szét a filmes kurzust ilyen konzolos dógokkal köszi! #kappa
115.
115.
Ps fanboy
#113: Tudvalévő, hogy a Box erőssebb lesz, ahogy most is az. Én attól miért érezném magam férfinak, hogy te Box-ot veszel, hisz az az erősebb) miközben én Ps párti vagyok? Te joghurtvitéz.
114.
114.
kryszisz
#112: Jajj ne érts félre, nem szidni akarom az átlag blockbustereket, én elvagyok az F&F szériával is, kifejezetten szeretem a szuperhős mozikat, és még a remake-ekre is vevő vagyok, ha azok jól sikerülnek. Pusztán csak örülnék, ha nem szököévente jönne olyan nagy költségvetésű mozi, amely nem csak azt vállalja, hogy eredeti, hanem esetlegesen még az agyát sem kell hozzá otthon hagynia a nézőnek:)
113.
113.
frankdelgado
#103: Azt az ilyen nyomorúsàg viràgainak szoktam odaböffenteni, mert ilyenkor fèrfinak érzitek magatokat...
112.
112.
godach
#110: Jó, mondjuk azért azt is vedd figyelembe, hogy kezdesz úgy párhuzamot vonni mintha a nyolcadikos ballagód kellene pontozni a hétvégi kocsmázással. Persze hogy az egyik visz mindent míg a másik meg csak egy "szimpla" hétvégi nap, de mi lenne ha minden hétvégéd olyan lenne, mint a ballagásod?
Ezért nem értem, pl miért kell fikázni az F&F filmeket. (is)
111.
111.
godach
Mondjuk legalja szemétnek is erős túlzás.
Nekem személy szerint a Django elszabadul tetszett a legjobban tőle, de a többi sem azért nem adja mert nem jó rendező szakmailag (a szemembe nem) hanem mert egyszerűen nem a stílusom.
Bárkivel leülnék megnézni egy Tarantino filmet egy Apocalypto-val szemben, de kifejezetten csak úgy hogy egyik filmet és rendezőt sem ismeri, aztán izgalmasan tenném fel neki a kérdést, mi tetszett neki jobban és persze hogy miért.
Tényleg, piszkosul érdekelne a amire sajnos soha nem fogom megtudni a választ mert ugye Mel Gibson alapművét is mindenki ismeri. De az is lehet, hogy csak az én ízlésemnek jött be annyira ez a másik film, ahogy az Börtönvonat Yumába vagy a Seraphim Falls. És itt most tényleg egy stílusból/korszakból válogattam úgy hogy Tarantino filmje is tetszett, de mégis a háromból harmadik helyet foglalja. A Kill Bill-nél is jobb a Punisher (nagyon sarkosított párhuzammal) és lehetne sorolni. Viszont azt mondani, hogy hulladék....hát na :D
103.
103.
Ps fanboy
#95: Na de Fraaank. Véletlenül nem te szoktad mondani, hogy azt a gépet veszed amelyik az erősebb lesz, a többi mindegy? A masterrace rangal csak megadtam neked azt a kegyet, hogy elcsöppenhes te csöves. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...