Next-genesedik a Dead by Daylight

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 2.
  • Hír
Link másolása
A Behaviour Interactive népszerű online horrorjátéka is felkészül a következő konzolgenerációra. A Dead by Daylight tulajdonosai ingyen megkapják az új gépekre szabott átiratot, magára a játékra pedig komoly grafikai fejlesztés vár.

A Dead by Daylight online fogócskáját sosem a látványa adta el, de az idei év végén érkező új konzolgenerációra felkészülve a Behaviour Interactive csapata is úgy látta, hogy az ő játékukban is érik már a vizuális ráncfelvarrás, ha meg szeretnék tartani a rajongóikat.

A PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkező átirat 4K felbontásban, 60 fps-es sebességgel fut majd, emellett pedig a horroratmoszféra is minden eddiginél félelmetesebb lesz, hála az új bevilágításnak, videoeffekteknek, valamint az átdolgozott modelleknek, animációknak és textúráknak. A fejlesztők még új tereptárgyakat is elhelyeztek a már jól ismert térképeken, ezzel is részletgazdagabbá téve a játékot. A slusszpoén pedig az, hogy ezek az újdonságok PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is befutnak majd.

További jó hír, hogy a Behaviour csapata nem kér majd pénzt az Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzióért - aki korábban már megvásárolta Xbox One-ra vagy PS4-re a játékot, az ingyen megkapja a játékot a következő konzolon is. Természetesen a váltáskor továbbvihetjük majd a teljes profilunkat is, így nem kell az elejéről kezdenünk a fejlődést.

3.
3.
DarkLord
#2: Nam olyan rossz ám, még régebben sokat játszottam vele, épp most tettem vissza, mikor adtak pár új content-et bele. Egy-egy meccsre még, mindig el lehet vele szórakozni. Én csak túlélő szoktam lenni, abból már max-on van a karakterem és elég ügyes vagyok benne. A probléma, hogy ugye vannak fizetős content-ek (gyilkosok), akiknek baromira eltúlzott tulajdonságaik vannak és hamar begyűjtik az embert...de hát tipikus pay to win játék ez van. Persze emelett, ha megtudsz lógni az alap kariddal egy fizetős játékos ellen az jó érzés, hogy bssza meg a pénzét ide ügyesség is kell nem csak pénz :D Izgalmas amúgy a túlélő oldal, nekem a gyilkos oldlal nem jött be, hogy kergessen a figurákat, inkább jobb rejtőzködni, túljárni a gyilkos eszén sokkal izgalmasabb.
2.
2.
BockÚr
Csak nekem trash ez az egész játék? kb 1 óra után töröltem is, ez a videó meg vicc
1.
1.
crytek
Nem vitték túlzásba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...