Next-genesedik a Dead by Daylight

A Behaviour Interactive népszerű online horrorjátéka is felkészül a következő konzolgenerációra. A Dead by Daylight tulajdonosai ingyen megkapják az új gépekre szabott átiratot, magára a játékra pedig komoly grafikai fejlesztés vár.

A Dead by Daylight online fogócskáját sosem a látványa adta el, de az idei év végén érkező új konzolgenerációra felkészülve a Behaviour Interactive csapata is úgy látta, hogy az ő játékukban is érik már a vizuális ráncfelvarrás, ha meg szeretnék tartani a rajongóikat.

A PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkező átirat 4K felbontásban, 60 fps-es sebességgel fut majd, emellett pedig a horroratmoszféra is minden eddiginél félelmetesebb lesz, hála az új bevilágításnak, videoeffekteknek, valamint az átdolgozott modelleknek, animációknak és textúráknak. A fejlesztők még új tereptárgyakat is elhelyeztek a már jól ismert térképeken, ezzel is részletgazdagabbá téve a játékot. A slusszpoén pedig az, hogy ezek az újdonságok PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is befutnak majd.

További jó hír, hogy a Behaviour csapata nem kér majd pénzt az Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzióért - aki korábban már megvásárolta Xbox One-ra vagy PS4-re a játékot, az ingyen megkapja a játékot a következő konzolon is. Természetesen a váltáskor továbbvihetjük majd a teljes profilunkat is, így nem kell az elejéről kezdenünk a fejlődést.

4 komment - szólj hozzá!