Ismét csúszik egy keveset a DiRT 5

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 7.
  • Csúszás
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a DiRT 5 nem csak a játékmenet terén, de a valóságban is belehúzott a driftelésbe, mert csak csúszik és csúszik a Codemasters ralisorozatának következő epizódja.

Már éppen kezdtünk örülni, hogy az augusztus elején bejelentett csúszás után megkaptuk a DiRT 5 gépigényét is, így bizakodóak voltunk, hogy október 16-án végre versenyezhetünk. Azonban mint kiderült, erre mégsem kerül sor a következő hónapban.

A Codemasters ugyanis bejelentette, hogy nem tudja tartani az októberi dátumot, így november 6-ára csúszik a DiRT 5 PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os premierje. Mivel a PlayStation 5 és az Xbox Series X debütálásának időpontja továbbra is egy hatalmas kérdőjel, ezért a játék ezekre a platformokra szánt változatával kapcsolatban továbbra is annyi az ígéret, hogy még az idén megjelenik. A Google Stadia-előfizetőknek 2021-ig kell várniuk, mire az ő platformjuknál is rajtvonalhoz áll a DiRT 5.

8.
8.
Zuzmo
Gameplay-t nézzél, ott nyugodj meg, nem PS2 grafikája van.
https://www.youtube.com/watch?v=jnFWwGiNr50
7.
7.
godach
Én örülök ennek a sorozatnak is. Eddig minden részt megvettem, ezt is meg fogom. Persze tetszik a Dirt Rally is, de kell ez az Arcadeosabb vonal.
Kíváncsi vagyok, hogy a Driveclub fejlesztői mennyire piszkáltak bele, mert ha engedték nekik akkor tuti élvezetes lesz.
6.
6.
Norbaszki
#4: Te hallottál valaha olyanról, hogy "fókusz"? Mert ez az általad emlegetett Mitsubishi a képen abban van...
5.
5.
#2: De ps3-mal se, amekkora baromsagot beszel.
4.
4.
#2: Már hogyne? :) De ha most beteszel emulátorba egy PS2 játékot (mondjuk Gran Turismo 4) és ugye az emulátor feljavítja a grafikát, akkor kvázi egy két effekttől eltekintve az még szebb is.

Most nézd meg a cikkben a Mitsu képet nagyban.

Utána nézd meg ezt a GT4-et (emulátor vs natív összehasonlítás):

https://www.youtube.com/watch?v=GlYo3UB2QMw&ab_channel=xTimelessGaming

Elnyomod a visszajátszáshoz és keresel belőle egy jelenetet, ahol jól látszik, hogy annak a játéknak PS2-n jobb volt a grafikája. Kiveszed a Dirt képből az ökör nagy
homályt és a bloom-ot hátulról, ami egy ma divatos effekt grafika eltűntetésre és rájössz, hogy ez a Dirt 5 sehogy sem néz ki.

Vagy itt van ez a 2002-es Rallysport Challenge

https://i.ytimg.com/vi/3zkLmKSO1MY/maxresdefault.jpg

Ahogy a link is mutatja, youtube videó borítóképe ez és 10 évvel előrébb jár grafikában, mint ez a szétpimpelt Dirt 5 sajtókép.

Hát.
3.
3.
kanguru
ugyesek akkor ha egy beta jatekkal nyertek mar dijakat vele lol
2.
2.
patka21991
#1: Te nem játszottál akkor ps2-vel xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...