Leleplezték a Hyrule Warriors: Age of Calamityt

Mint derült égből a villámcsapás, úgy rántotta le a leplet a Nintendo a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeit bemutató játékáról, a Hyrule Warriors: Age of Calamityről. És már szerencsére nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.

Száz évet, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild cselekménye elé repülünk vissza az időben a Hyrule Warriors: Age of Calamityben, ahol megtapasztalhatjuk majd, hogy miként omlott össze Hyrule egykoron virágzó királysága egy bizonyos "Nagy Calamity" néven emlegetett eseménynek köszönhetően. A Koei Tecmo által fejlesztett akció-kalandjátékban Link és Zelda mellett olyan karakterek fölött vehetjük át az irányítást majd, mint például a négy Bajnok, akik először lesznek játszhatóak a Hyrule Warriors-széria történetében.

A Hyrule Warriors: Age of Calamityre ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis november 20-án debütál kizárólag Nintendo Switchen.

 

Az Age of Calamity mellett a Nintendo továbbra sem feledkezett meg a Breath of the Wild folytatásáról, azonban a Zelda-csapat producere, Eiji Aonuma a rajongók türelmét kéri, ugyanis elmondása szerint még egy kicsit odébb van, mire érdemi dolgot tudnak mutatni a játékból.

4 komment - szólj hozzá!