Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Koei Tecmo
Újabb Zelda-játékkal bővül a Nintendo Switch kínálata.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.

Íme, a Hyrule Warriors: Age of Calamity roadmapje

A tavaly megjelent Hyrule Warriors: Age of Calamity sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek az első részleteit a minap leplezte le a Nintendo. Az újdonságokra két hullámban számíthatunk majd.

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!

A Nintendo Switch eladásai túlszárnyalták a 3DS-ét

A japánok friss pénzügyi jelentése alapján egyáltalán nincs okuk szégyenkezni, szinte minden területen nőttek a számaik. Míg máshol konzolgenerációt váltanak, a Switch továbbra is arat – mostanra a Nintendo ötödik legkeresettebb gépe lett.

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Launch traileren a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Két nap, és megjelenik a Hyrule Warriors: Age of Calamity, amelynek a cselekménye 100 évvel a The Legends of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik majd. A premierhez közeledve pedig befutott a játék utolsó előzetese is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Demót kapott a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A Hyrule Warriors: Age of Calamity csak november 20-án kerül a boltok polcaira, de a Nintendo már most megelőlegezett egy keveset a játék elejéből. A Switch-tulajok az eShopban megtalálják a próbaverziót.

Ez történt az októberi Nintendo Direct Minin

Az októberi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-szel lezárul a külsős fejlesztőknek szentelt streamek sora. A bő negyedórás adás felfedett néhány olyan játékot is, amelyek a cloud gaming segítségével lesznek játszhatók Switchen.

Videón a Hyrule Warriors: Age of Calamity hősei

Az Age of Calamity száz évvel repít vissza bennünket a múltba, hogy kedvenc hőseink oldalán ismét megvédjük Hyrule királyságát. A legújabb előzetesből megtudhatjuk, hogyan harcolnak Link barátai.

Hyrule Warriors: Age of Calamity - íme, a Yiga-klán

Újabb hét, újabb kedvcsináló a Hyrule Warriors: Age of Calamityhez. Ezúttal a Breath of the Wildból ismerős nindzsák kaptak egy kis figyelmet, egyúttal belengetve rejtélyes vezetőjüket is.

Újra mozog a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A Hyrule Warriors: Age of Calamity is vendége volt a Nintendo Treehouse live streamnek. A több mint húszpercnyi gameplayben először láthatjuk harc közben Urbosát és Zeldát, és a múltkor bemutatkozott Impa is visszatért.

Rövid előzetesen a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Novemberben mi is átélhetjük azt a háborút, ami a Breath of the Wild eseményei előtt száz évvel térdre kényszerítette Hyrule királyságát. A Nintendo egy rövidke sztorielőzetessel adja meg az alaphangot.

Hyrule Warriors: Age of Calamity - harcra, bajnokok!

A Hyrule Warriors: Age of Calamity azoknak a szörnyű eseményeknek a krónikája, amelyek térdre kényszerítették Hyrule királyságát. Egy új előzetesben összehívják a legendás Bajnokokat, bemutatkozik Impa, és még egy kis gameplayt is kaptunk.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Leleplezték a Hyrule Warriors: Age of Calamityt

Mint derült égből a villámcsapás, úgy rántotta le a leplet a Nintendo a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeit bemutató játékáról, a Hyrule Warriors: Age of Calamityről. És már szerencsére nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.