Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.

A júliusi Ubisoft Forward viszonylag szegényesre sikeredett, főleg az új Assassin's Creed, a Far Cry 6 és a Watch Dogs Legion élvezte a reflektorfényt. Yves Guillemot vezérigazgató már akkor gyorsan leszögezte, hogy nem ennyi volt a kiadó éves teljesítménye, még vissza fognak térni egy újabb Ubisoft Forwarddal – ennek ma este jött el az ideje.

A fő attrakciót egy előműsor előzi meg, amelyben régebbi és kisebb játékokról hallhatunk híreket, így a For Honorről, a Roller Championsról vagy a The Division 2-ről. Ez 20 órakor kezdődik.

Ezt követően, 21 órakor pedig beindul a digitális expó, amire a Watch Dogs Legiont, a Hyper Scape-et, a Rainbow Six: Siege-et és az Immortals: Fenyx Risingot (a korábbi Gods & Monsterst) várhatjuk. A mai szivárgásoknak hála sejthető, hogy a Prince of Persia-remake-ről is jó eséllyel most rántják le a leplet, ami viszont biztos, hogy a Skull & Bones nem képviselteti magát.

Update! Lefutott a műsor, alább visszanézhetitek.


10 komment - szólj hozzá!