Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.

A júliusi Ubisoft Forward viszonylag szegényesre sikeredett, főleg az új Assassin's Creed, a Far Cry 6 és a Watch Dogs Legion élvezte a reflektorfényt. Yves Guillemot vezérigazgató már akkor gyorsan leszögezte, hogy nem ennyi volt a kiadó éves teljesítménye, még vissza fognak térni egy újabb Ubisoft Forwarddal – ennek ma este jött el az ideje.

A fő attrakciót egy előműsor előzi meg, amelyben régebbi és kisebb játékokról hallhatunk híreket, így a For Honorről, a Roller Championsról vagy a The Division 2-ről. Ez 20 órakor kezdődik.

Ezt követően, 21 órakor pedig beindul a digitális expó, amire a Watch Dogs Legiont, a Hyper Scape-et, a Rainbow Six: Siege-et és az Immortals: Fenyx Risingot (a korábbi Gods & Monsterst) várhatjuk. A mai szivárgásoknak hála sejthető, hogy a Prince of Persia-remake-ről is jó eséllyel most rántják le a leplet, ami viszont biztos, hogy a Skull & Bones nem képviselteti magát.

Update! Lefutott a műsor, alább visszanézhetitek.


9.
9.
xSHx
#7: Én is örülök neki, de grafikailag nem igazán tették oda magukat.
8.
8.
Ja, hogy ez most megy? Nem mondjátok, hogy valaki nézi XD
6.
6.
Yanez
Immortals jól néz ki, de ha ez is ilyen open world grind lesz, akkor felejtős. Máskülönben eddig nagyon tetszik és én ilyesmit nem szoktam mondani Ubi játékra, hacsak nem Rayman vagy PoP az.
1.
1.
logic5
lerágom a körmöm izgalmamban. Ja, nem. Mert ez már most vicc...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...