Frissítve: Elhalasztják a Wonder Woman 1984-et

Lapértesülések szerint a Warner erősen gondolkodik azon, hogy ismét elhalassza a Wonder Woman 1984 premierjét, ráadásul ha erre valóban sor kerül, az érintheti a Dűne-filmet is.

A Deadline számolt be róla, hogy a Warner állítólag ismét a Wonder Woman 1984 elhalasztását fontolgatja. Habár sok más országhoz hasonlóan nálunk például már újranyitottak a mozik a koronavírus-járvány első hullámát követően, a kulcsfontosságú piacnak számító Egyesült Államokban ez a folyamat lényegesen lassabban halad, így elképzelhető, hogy a stúdió még várni fog egy-két hónapot a premierrel.

A Wonder Woman 1984 az eredeti tervek szerint június 24-én került volna mozikba, később azonban augusztus 14-re, majd október 2-re csúsztatták el a debütálását. Ha mostani pletykák beigazolódnak, az új DC-film november-december tájékán érkezhet meg, és ezzel jó eséllyel magával rántaná a szintén házon belül készülő Dűne-filmet is. A Deadline szerint így az utóbbi könnyen 2021-re csúszhat - és persze mi minden történhet még addig.

A Wonder Woman 1984-et legutóbb a DC FanDome-on láthattuk egy előzetes erejéig, és talán holnap-holnapután is kapunk hozzá valami friss infót, miután a rendezvény egy újabb felvonással jelentkezik majd.

Update! A Variety szerint hivatalos a dolog, a film december 25-én kerül mozikba. A Dűne dátumán (egyelőre?) nem változtattak.

17 komment - szólj hozzá!