Hogwarts Legacy - megnyílik a varázslóvilág

Végre megtudhattuk, hogy miben mesterkedik az Avalanche és a Warner Bros. A Hogwarts Legacy a Harry Potter-univerzum múltjába vezet bennünket, ahol friss varázslótanoncként felfedezhetjük Roxfort ősi titkait.

Nem véletlen, hogy a Hogwarts Legacy címében nem szerepel minden idők leghíresebb varázslótanonca. A nyílt világú akció-szerepjáték eseményei több mint egy évszázaddal előzik meg Harry Potter kalandjait, így Roxfort mágikus iskoláját annak fénykorában, a kései 1800-as években fedezhetjük fel.

Jó diákként megtanulhatunk majd számtalan varázslatot, bájitalokat főzhetünk, megszelídíthetjük a varázslóvilág csodálatos lényeit, de a kalandok nem érnek véget az iskola falain belül. Számtalan titok és veszély vár ránk a külvilágban is, ahogy azt első előzetes is nyíltan bemutatja:

Úgy tűnik tehát, hogy a Warnernek tényleg akadt még ütőkártyája, így nem is csoda, hogy végül nem váltak meg a videojátékos divíziójuktól. A most bemutatott játékukat a Harry Potter-játékokra szakosodott belső stúdiójuk, a Portkey Games és az Avalanche szállítja.

A Hogwarts Legacy 2021-ben érkezik, a PlayStation 5 mellett pedig PC-n, PS4-en, Xbox One-on és az Xbox Series-konzolokon is tiszteletét teszi.

5 komment - szólj hozzá!