Idén is megünnepeljük az Outbreak Dayt

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 23.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Igaz, a 2020-as állapotokra való tekintettel átnevezi az eseményt The Last of Us Dayre, a Naughty Dog idén is megünnepli a The Last of Us-franchise-t a rajongókkal, valamint a bejelentések sem maradhatnak el ennek apropóján.

 A The Last of Us története szerint 2013. szeptember 26-án tört ki a Cordyceps-járvány, és ezt az elmúlt hét évben mindig meg is ünnepelte a Naughty Dog - bármilyen bizarrul is hangzik ez így leírva. Idén sem lesz ez másként, csak a pandémiás helyzetet számításba véve a csapat átkereszteli az eseményt egyszerűen csak The Last of Us Dayre.

Amellett, hogy a rajongói alkotásokra irányítanak némi rivaldafényt, a Naughty Dog izgalmas bejelentéseket is ígér a most szombaton esedékes rendezvényre. Csak remélni tudjuk, hogy hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg az HBO szárnyai alatt készülő sorozatról, vagy a The Last of Us: Part II korábban már kiszivárgott multiplayer módjáról. Az sem kizárt, hogy kapunk egy rövid bepillantást abba, hogy miként fest a játék második epizódja a PlayStation 5 hardverén futtatva.

9.
9.
tripwoodgs
#8: Én a 4. végig játszásomat kezdtem el, grounded - permadeath kombóban. Halál esetén a fejezet kell újra kezdenem. Most tartok Ellie 2. napjánál, mikor a szerafisták feltűnnek. Nagyon nehéz, baromira feszült így játszani, a metró alagutas részt, legalább 17-szer kellett újra, de sikerült. RengeteG múlik a jó időzítésen, meg persze a szerencsén, de nem lehetetlen, legalábbis eddig , ameddig eljutottam, addig nem :) Jó pár hétig kifog tartani ez a végigjátszás :)
8.
8.
georgie.70
Érdekes... Én először normálon vittem végig, aztán hardon úgy hogy a gyűjthető dolgokat átállítottam könnyűre, és így kiplatináztam, amikor is megjött a grounded nehézségi patch... Fogtam és harmadszor is neki estem a játéknak,már csak azért is mert végre le lehetett szedni azt a rohadt graint a képről,így harmadjára végre gyönyörű volt a játék. Viszont rohadt nehéz, aki azt állítja hogy a grounded mód semmi különös az beteg vagy egyszerűen hazudik... Nagyon durva volt, de inkább a kutyás részek izzasztottak meg, illetve, volt egy jelenet ahol benn ragadsz egy romos házban miközben a két sebhelyes kis csaj kintről próbál segíteni, Te meg közben benn küzdesz mindennel amivel lehet, úgy hogy szinte semmi cuccod nincs,nna ott szó szerint koreográfiát és tervezett töltény használatot kellett alkalmaznom hogy tovább jussak.. Persze az Abbys korházas rész is szemét,de tényleg vannak sokkal durvább részek... Mindenesetre ezért abbahagynod és eladnod hát az butaság volt, főleg hogy tényleg rengeteg módon könnyíthettél volna rajta ahogy az előttem szólók is írták...Persze gondolom ez ilyen hirtelen felindulás lehetett nálad:) MIndenesetre a game eszméletlen, és komolyan VR Pisti mondta jól, van ez a játék és van minden más... Higgyétek el nem alap nélkül mondom, és nem elfogultságból, 100% ra kijátszottam és bár sosem hittem volna de végig csináltam grounded módon amivel még magamat is megleptem, szóval elég jól kiismertem a gamet,így akár meg is utálhattam volna de pont ellenkezőleg... Viszont az biztos hogy permadeath módban sosem fogom még csak el se kezdeni, mert számomra teljesen lehetetlen vállalkozás lenne:)
7.
7.
KopyAti
#3: Hopp, ezt nem is tudtam! Köszi!
6.
6.
kryszisz
#4: Szerintem meg simán a multit jelentik be, mert arról eddig semmit nem mondtak/mutattak.

#1: haverom ugyanott hagyta abba, pedig annyira azért nem para. Jó, én normálon játszottam, de voltak ennél izzasztóbb részek benne bőven.
5.
5.
Kisjack241
#2 ugyanez! Hardon sokkal jobban megizzasztottak a Stalkerek mint a Ratking.
4.
4.
Killer69
Szerintem kiadják az 1-et PC is. Fogadjunk
3.
3.
Cabalonline
#1: Ott van a csak a sztori érdekel nehézségi fok is, amivel kB végig sétálsz a játékon.
2.
2.
szekeres91
#1: Konkrétan a játék a szádba rágja a sok extra lehetőséget, hogy megkönnyítse a dolgod, ha szükség van rá. Én hard fokozaton vittem végig semmi segítség nélkül. Nyilván különbözőek vagyunk, de emiatt túladni rajta nekem fura.
1.
1.
KopyAti
Na erre az utóbbira kíváncsi leszek! Ugyanis a játékban Abyvel nem tudtam tovább jutni azon a böszme nagy szarságon. Azt hiszem a kórházban volt. Addig jutottam, úgyhogy mérgemben gyorsan el is adtam. Tehát vmikor neki kell ugorjak, hogy végig vigyem. No majd ps5-ön akcióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...