Idén is megünnepeljük az Outbreak Dayt

Igaz, a 2020-as állapotokra való tekintettel átnevezi az eseményt The Last of Us Dayre, a Naughty Dog idén is megünnepli a The Last of Us-franchise-t a rajongókkal, valamint a bejelentések sem maradhatnak el ennek apropóján.

 A The Last of Us története szerint 2013. szeptember 26-án tört ki a Cordyceps-járvány, és ezt az elmúlt hét évben mindig meg is ünnepelte a Naughty Dog - bármilyen bizarrul is hangzik ez így leírva. Idén sem lesz ez másként, csak a pandémiás helyzetet számításba véve a csapat átkereszteli az eseményt egyszerűen csak The Last of Us Dayre.

Amellett, hogy a rajongói alkotásokra irányítanak némi rivaldafényt, a Naughty Dog izgalmas bejelentéseket is ígér a most szombaton esedékes rendezvényre. Csak remélni tudjuk, hogy hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg az HBO szárnyai alatt készülő sorozatról, vagy a The Last of Us: Part II korábban már kiszivárgott multiplayer módjáról. Az sem kizárt, hogy kapunk egy rövid bepillantást abba, hogy miként fest a játék második epizódja a PlayStation 5 hardverén futtatva.

9 komment - szólj hozzá!