Mafia: Definitive Edition - noir gengszterkedés

A Mafia: Definitive Edition megjelenése után befutott az első update, amely néhány vizuális funkcióval segíti, hogy a nekünk tetsző élményhez szabjuk testre a játékot. Akár a noir filmekre hajazó, fekete-fehér színezéssel is gengszterkedhetünk.

Nem is olyan rég megjelent végre a 2002-e Mafia felújított változata, a Mafia: Definitive Edition, a Hangar 13 srácai pedig máris kiadták az első frissítést a játékhoz, amely a hibajavítások mellett néhány új opcióval segíti a testre szabhatóságot. Többek között, annak ellenére, hogy a Mafia nem kifejezetten a film noirok rokona, kapunk egy fekete-fehér szűrőt, ami teljesen más megvilágításba helyezi a játékot. 

Emellett többfajta lehetőségünk lesz a HUD átalakítására is, amennyiben szeretnénk, hogy a játék kevésbé fogja a kezünket. Ki lehet kapcsolni a küldetésjelölőket, a minitérkép ellenségjelölőit és a vezetés közbeni GPS-t is. A Free Ride mód is bővült, a fejlesztők azonban, hogy ne rontsák el a felfedezés örömét, nem árulták el, pontosan mivel.

A Mafia: Definitive Edition PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is játszható.

14 komment - szólj hozzá!