Új előzetest kapott a Sackboy: A Big Adventure

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 11.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este egy vadonatúj sztoritrailerrel jelentkezett a LittleBigPlanet spinoffja, a Sackboy: A Big Adventure. Az előzetesben a történet mellett bőven kaptunk gameplay jeleneteket is, így mindenképpen megéri belepillantani.

Viszonylag közel vagyunk már a Sackboy: A Big Adventure megjelenéséhez, hiszen kicsivel több mint egy hónap múlva, november 12-én érkezik majd a játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Ennek fényében érthető, hogy a Sony elkezdi kicsit felpörgetni a játék marketingjét:

A fejlesztők kommentárja után egy sztorielőzetest is kaptunk, amelyből kiderül, hogy Sackboy ellenlábasa ezúttal a gonosz Vex lesz, aki elrabolta főhősünk barátait, így ránk hárul a feladat, hogy kiszabadítsuk őket. Az aranyos videó természetesen nem maradt játékmenetet tartalmazó felvételek nélkül sem, egy rövid pillanatra még a kooperatív módból is kapunk egy kis ízelítőt.

3.
3.
DarkLord
Nekem ez nagyon tetszik, de ezt eddig sem titkoltam :D
2.
2.
Darksiders84
#1: Szerintem még jobb is lesz így ezzel a váltással mint az előző részei vagyis remélem mert tényleg jópofa ötletes pályákkal tűnik látszatra .
1.
1.
kryszisz
Még mindig nagyon tetszik (pedig totál kimaradt a Little big planet széria), plusz végre egy PS ex, ami nem TPS, már ezt díjazom. Nem azért, mert problémám van velük (sőt!), de nem árt azért a diverzitás na.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...