A Fall Guys is megünnepli a Sega szülinapját

A játékipar mértékeivel számolva igazi aggastyán a Sega - a japán fejlesztő és kiadó idén ünnepli a hatvanadik születésnapját. Ezt még a Fall Guys babfigurái is megünneplik, mégpedig egy Sonic-kosztümmel.

Még nem késtétek le a Sega hatvanadik szülinapi ünnepét. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a japánok ajándékba adják a Sonic the Hedgehog 2-t, számos egyéb játékukat pedig óriási leárazással kínálják a Steam felületén.

Ez azonban nem minden. Váratlan módon éppen a Fall Guys ügyetlen zselébabjai közt tűnt fel a következő születésnapi különlegesség. A Sega előtt fejet hajtva, október 14-től kezdve mi is beruházhatunk egy komplett Sonic-kosztümre, amitől valójában nem fog gyorsabban szaladni a pufók figuránk, de mi azért hiszünk a csodákban. A kék sündisznóra hajazó szett 10 koronánkba kerül majd.

Érdemes egyébként Sonictól függetlenül is visszanéznünk a Fall Guysba, hiszen néhány napja indult el a második, középkori fantasy témára építő szezon. A játékot megtaláljátok PC-n és PlayStation 4-en, a róla írt tesztünket pedig itt olvashatjátok.

6 komment - szólj hozzá!