A Fall Guys is megünnepli a Sega szülinapját

  • Írta: szlav
  • 2020. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
A játékipar mértékeivel számolva igazi aggastyán a Sega - a japán fejlesztő és kiadó idén ünnepli a hatvanadik születésnapját. Ezt még a Fall Guys babfigurái is megünneplik, mégpedig egy Sonic-kosztümmel.

Még nem késtétek le a Sega hatvanadik szülinapi ünnepét. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a japánok ajándékba adják a Sonic the Hedgehog 2-t, számos egyéb játékukat pedig óriási leárazással kínálják a Steam felületén.

Ez azonban nem minden. Váratlan módon éppen a Fall Guys ügyetlen zselébabjai közt tűnt fel a következő születésnapi különlegesség. A Sega előtt fejet hajtva, október 14-től kezdve mi is beruházhatunk egy komplett Sonic-kosztümre, amitől valójában nem fog gyorsabban szaladni a pufók figuránk, de mi azért hiszünk a csodákban. A kék sündisznóra hajazó szett 10 koronánkba kerül majd.

Érdemes egyébként Sonictól függetlenül is visszanéznünk a Fall Guysba, hiszen néhány napja indult el a második, középkori fantasy témára építő szezon. A játékot megtaláljátok PC-n és PlayStation 4-en, a róla írt tesztünket pedig itt olvashatjátok.

6.
6.
Sandic1994
#5: Az igen! Én alig tudtam egyet összemákolni valahogy...
5.
5.
Yanez
#2: Ma nyertem még kettőt zsinórban, de a season 2 óta ma kapcsoltam be harmadszor. Így összesen 18-szor sikerült már nyernem.
4.
4.
D.Sz
#2: Hány bajnoki címnél tartasz?
3.
3.
Ooorky
Yanez is acting kinda sus.
2.
2.
Yanez
Dettó. Közben meg rájöttem, hogy a második játékmód arra van, hogy csak a célbafutós pályákat adja be, így azt hiszem ott nincs csapatjáték, de így hülyeség, jobb az összes minijátékot beadó. Én is nagyon ritkán kapcsolom már be a játékot, kevés az ösztönzés.
1.
1.
DarkLord
Eszméletlenül megcsappant a játékkedvem a játék iránt, amióta ez a season 2 megy...addig az tartott életben a vége felé, hogy végre season 2 azt újra móka lesz, de így, hogy 3 új pálya van, amiket szinte alig ad be a játék, hááát már nem az a móka, mint kezdetben sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...