DOOM Eternal - rövid ízelítő a DLC zenéjéből

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 15.
  • Teaser
Link másolása
Már csak egy hét, és megjelenik a DOOM Eternal első nagyobb kiegészítője, a The Ancient Gods, Part One, amelynek a zenéjét már nem Mick Gordon szerzi. Most kaptunk egy kisebb teasert az utódai munkájából.

A videojátékok és filmek zenei aláfestéséről az általános vélemény az, hogy nem szabad elnyomnia a képernyőn történő cselekményt. Nos, a tehetséges zeneszerző, Mick Gordon pontosan ezzel ment teljesen szembe a 2016-os DOOM-ban, amit végül a játékipar az év legjobb zenéje díjával honorált.

A folytatáson szintén az ausztrál úriember munkálkodott, a végeredmény pedig ugyanúgy lényűgözőre sikerült, így érthető, hogy nagy volt a felháborodás, amikor kiderült, hogy egy kisebb balhé miatt nem Gordon fog dolgozni a DOOM Eternal első DLC-jének soundtrackjén.

Nemrég megtudtuk, hogy Gordon helyére rögtön két művész is került: Andrew Hulshult és David Levy, akik már nagyban rögzítik a DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One aláfestő muzsikáját, amiről mind a ketten megosztottak egy-egy rövid előzetest. Kíváncsian várjuk, hogy ők is elnyerik-e a rajongók tetszését az október 20-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkező DLC-ben felcsendülő zenéikkel!

2.
2.
cyberstaker
Úgy hallom méltó kezekbe került :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...