Cyberpunk 2077 - képregény jár a GOG-verzióhoz

  • Írta: szlav
  • 2020. október 16.
  • Hír
Link másolása
Egy különleges digitális extrával ajándékoz meg bennünket a CD Projekt csapata, ha náluk, hazai pályán vásároljuk meg a Cyberpunk 2077-et. A lengyelek egy ötvenoldalas képregényt csapnak a várva-várt szerepjátékhoz.

Habár a Cyberpunk 2077-et digitálisan minden nagyobb PC-s áruházban (értsd: a Steam és az Epic Games Store-ban is) megvásárolhatjuk, érdemes lehet a CD Projekt saját üzletében, a GOG-on beruháznunk rá. Az év legnagyobb sikervárományosa mellé egy jókora digitális extrát adnak a lengyelek: ez nem más, mint a Cyberpunk 2077: Big City Dreams.

A kimondottan tartalmasnak ígérkező, 50 oldalas képregény Tasha és Mirek kalandjait követi Night Cityben. A duó hangosabbik, veszélyesen nagyszájú fele, Tasha egy igazi utcakölyök, aki csakis arra vágyik, hogy a város egyik legfélelmetesebb gengsztere váljon belőle. A szűkszavú, megfontolt társa mindig is kiállt a fiatal lány őrült tervei mellett, ez a kitartás azonban meginog, amikor is Mirek egy braindance-felvételben átéli a békés családi élet nyugalmát.

A Cyberpunk 2077: Big City Dreams írója nem más, mint Bartosz Sztybo, akinek a munkáját a videojátékban is bőven láthatjuk majd, hiszen ő a narratíváért felelős csapat első embere. A borító Matías Beraga (Sons of Anarchy, John Constantine: Hellblazer) keze munkája, a belső illusztrációkért pedig Filipe Andrade (Old Man Logan, Rocket Raccoon & Groot, Captain Marvel, Doctor Strange) és Alessio Fioriniello (Paris Fashion Slam) felel.

6.
6.
xanatos0911
#4: Hat nemtudom. Nekem soha nem bolt bajom a platformmal, plusz DRM-free, plusz barmikor lementheted a játékokat és tárolhatod a telepítőt.
5.
5.
Ooorky
#3: Szintén zenész.
Mondjuk pöttyet meglepődtem, mikor jött az sms, hogy 22200ft ment le a számlámról 60€-s vásárlás miatt, miközben boltban 18k...
4.
4.
azureknight0715
Hát èn maradok steamnèl az sokkal stabilabb. Èn már támogattam őket eleget a witcher 3- al meg a kèt kiegèvel :) gog csinált hülyesèget sok esetben alig akarta a frissitèst leszedni a witcherhez
3.
3.
xanatos0911
Én azért vettem a GOG-on, mert így a teljes összeg a CDPR-nek megy és semmilyen viszonteladó nem nyúl le belőle. Örülök a képregénynek, de ez már csak habpötty a bazinagy tortán ;)
2.
2.
Ez vajon a dobozos verzióhoz is jár?
1.
1.
hedzsooo
Jajj, de lassan jön el ez a Nov.19 végre! :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...