Cyberpunk 2077 - képregény jár a GOG-verzióhoz

Egy különleges digitális extrával ajándékoz meg bennünket a CD Projekt csapata, ha náluk, hazai pályán vásároljuk meg a Cyberpunk 2077-et. A lengyelek egy ötvenoldalas képregényt csapnak a várva-várt szerepjátékhoz.

Habár a Cyberpunk 2077-et digitálisan minden nagyobb PC-s áruházban (értsd: a Steam és az Epic Games Store-ban is) megvásárolhatjuk, érdemes lehet a CD Projekt saját üzletében, a GOG-on beruháznunk rá. Az év legnagyobb sikervárományosa mellé egy jókora digitális extrát adnak a lengyelek: ez nem más, mint a Cyberpunk 2077: Big City Dreams.

A kimondottan tartalmasnak ígérkező, 50 oldalas képregény Tasha és Mirek kalandjait követi Night Cityben. A duó hangosabbik, veszélyesen nagyszájú fele, Tasha egy igazi utcakölyök, aki csakis arra vágyik, hogy a város egyik legfélelmetesebb gengsztere váljon belőle. A szűkszavú, megfontolt társa mindig is kiállt a fiatal lány őrült tervei mellett, ez a kitartás azonban meginog, amikor is Mirek egy braindance-felvételben átéli a békés családi élet nyugalmát.

A Cyberpunk 2077: Big City Dreams írója nem más, mint Bartosz Sztybo, akinek a munkáját a videojátékban is bőven láthatjuk majd, hiszen ő a narratíváért felelős csapat első embere. A borító Matías Beraga (Sons of Anarchy, John Constantine: Hellblazer) keze munkája, a belső illusztrációkért pedig Filipe Andrade (Old Man Logan, Rocket Raccoon & Groot, Captain Marvel, Doctor Strange) és Alessio Fioriniello (Paris Fashion Slam) felel.

6 komment - szólj hozzá!