Ghost of Tsushima - úgy tűnik, úton a folytatás

A Ghost of Tsushima méltó záróakkord volt a PlayStation 4-es éra platformexkluzívjai közt. Sakai Jin kalandja olyan sikeresnek bizonyult, hogy a Sucker Punch láthatóan máris a második rész fejlesztéséhez toboroz.

Volt okunk ismét elővenni a Ghost of Tsushimát, hiszen alig néhány nappal ezelőtt élesedett a játék saját többjátékos módja, a Legends, na meg persze a vele párban érkező New Game+. Elmondhatjuk tehát, hogy az inFamous stúdiója kitett magáért, a jó hír pedig az, hogy a legújabb fejlemények arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a következő generációban is visszatérhetünk majd a feudális Japánba.

Nem máshol, mint a Sucker Punch saját weboldalán jelent meg az az álláshirdetés, melynek leírása szerint a fejlesztőstúdió egy narratíváért felelős írót keres a következő nyílt világú, AAA-kategóriás projektjéhez. Ez önmagában persze jelenthet bármit, de csak most jön a lényeg: egész pontosan olyan illetőt keresnek, aki szívesen ír történeteket a feudális Japán történelmi körítésében, az pedig külön pluszpontnak számít, ha a múltban már végzett ilyen jellegű munkát.

Az álláshirdetés jellegéből adódóan egész biztosnak tűnik, hogy a projekt még csupán most körvonalazódik, egy kis szerencsével azonban a PlayStation 5-ön sem maradunk szamurájos kalandok nélkül. Az újgenerációs konzolon egyébként érdemes lesz elővenni az idén nyáron kiadott játékot is, hiszen itt 60 fps-es sebességgel vadászhatunk majd a szigetünket ostromló mongolokra.

15 komment - szólj hozzá!