Ghost of Tsushima

PlayStation 4, PlayStation 5

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sucker Punch
Szamurájos játék érkezett az inFamous-csapattól.

Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező, friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Brit toplista: Tsushima szelleme kiszabadult

A szokásosnál valamivel később, de befutott az aktuális brit játékeladási toplista. A dobogót ezúttal letarolták a PlayStation-exkluzívok, remekül kezdett a Ghost of Tsushima újrázása is.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Launch trailer a Ghost of Tsushima új kiadásához

Napokon belül boltokba kerül a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, ennek apropóján pedig befutott az új kiadás launch trailere. Sok újdonságot persze nem tartogat, de kedvcsinálónak egyáltalán nem utolsó!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöndes, de csöppet sem eseménytelen hét áll előttünk. Ígéretes, független fejlesztésű játékok garmadája érkezik az elkövetkező napokban, de a sportjátékok kedvelői is örülhetnek.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Önállóvá lesz a Ghost of Tsushima multiplayere

A Ghost of Tsushima a megjelenése után egy kooperatív móddal is bővült, amelyet hamarosan önálló játékként is megvásárolhatunk – a vadonatúj Rivals módban pedig egymás ellen is harcba szállhatunk.

Ghost of Tsushima - képeken is gyönyörű Iki szigete

Hamarosan újra magunkra ölthetjük a szamurájpáncélt a Ghost of Thushima: Director's Cutban, ahol ezúttal Tsushima mellett Iki szigetére is ellátogathatunk majd. Az utóbbiról érkezett most egy pár festői screenshot.

A Hades lett az év játéka a GDC Awardson

A héten újra megrendezték a Game Developers Conference-t (ez volt ráadásul a 35. alkalom), és értelemszerűen a GDC Awards idei díjátadóját is megtartották. A legtöbb díjat a Hades vitte haza.

Ghost of Tsushima - irány Iki szigete!

Kevesebb, mint egy hónap múlva ellátogathatunk Iki szigetére a Ghost of Tsushima: Director’s Cutban, ahol a mongolok kiűzése mellett a Sakai család múltjával is szembe kell majd nézünk. Az új trailer most ebből kínál egy kis ízelítőt.

Ghost of Tsushima - kiderült pár érdekes statisztika

Tegnap lett kereken egyéves a Sucker Punch legutóbbi alkotása, a Ghost of Tsushima, amiről most az évfordulót megünnepelve egy pár érdekes statisztikát is megosztott velünk a fejlesztőcsapat.

Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut

Beigazolódtak a korábbi szivárgások, rendezői változattal tér vissza a Ghost of Tsushima. A PS4-re és PS5-re is megjelenő kiadás egy jókora sztorikiegészítővel és számos újgenerációs funkcióval csábít.

Jön a Ghost of Tsushima: Director's Cut?

Az ESRB-besorolása szerint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re tart a Ghost of Tsushima rendezői változata, amivel együtt az a szóbeszéd is elterjedt a világhálón, hogy egyjátékos kiegészítőt is kaphat a PS-exkluzív kaland.

Újabb platformra vándorol a Ghost of Tsushima?

Nemrég új borítót kapott a Ghost of Tsushima, amiről történetesen levakarták az "Only on PlayStation" feliratot. Ennek következtében most a fél internet azon pörög, hogy vajon ez egyben azt is jelenti-e, hogy hamarosan jön a PC-s verzió.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Multiplayer játékon dolgozik a Sucker Punch

Formális bejelentést még nem kaptunk a témában, de a fejlesztőcég álláshirdetései között már felbukkant egy ajánlat, amelyben hálózati programozót keresnek egy multiplayer játékhoz.

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.

Film készül a Ghost of Tsushima alapján

A Sony nem viccelt, amikor a legutóbb azt mondta, hogy több sikercímét is szeretné megfilmesíteni. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy már készül a Ghost of Tsushima-film, és a rendezői székben a John Wick-mozik direktora csücsül.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Ghost of Tsushima - vadonatúj öltözékeket kaptunk

Tovább folytatja a Sony és a Sucker Punch a Ghost of Tsushima: Legends multiplayer módjának támogatását: most limitált ideg olyan ruhákat szerezhetünk meg, amiket ikonikus PlayStation-exkluzív játékok ihlettek.