Készülhet a Sekiro- és a Ghost of Tsushima-anime

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az animehírek szivárogtatója eddig nem tévedett, így jó eséllyel valóban készülnek az adaptációk. Hogy pontosan milyen formátumban és melyik stúdió gondozásában jelennek majd meg, még rejtély.

A hírt az @oecuf0 nevű felhasználó posztolta ki, aki már olyan kérdésekben szivárogtatott pontos információkat, mint a Netflix-es Pluto anime, vagy hogy a Bleach a Disney+-on tér vissza. Ezért is könnyű elhinni neki, hogy készülőben van a két ikonikus játék anime adaptációja, természetesen japán stúdiók által.

Hogy pontosan mikor, milyen formában jelennek meg, melyik stúdió készíti őket, és hol lehet majd őket megnézni, természetesen nem közölte, de ezekre a kérdésekre valószínűleg a hivatalos bejelentés sem fog tudni azonnal pontos választ adni. Ahogy arra sem, hogy például a Sekiro harcrendszerének érzetét hogyan fogják átültetni anime környezetbe, vagy a Ghost of Tsushima nyílt világát és a benne fellelhető számtalan aktivitást.

Mivel a jövő héten rendezik a PlayStation Showcase-t, elég jó esély van rá, hogy ezen a műsoron leplezhetik le a két anime érkezését. Nagyon kíváncsian várjuk majd a hivatalos részleteket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...