Kész van a Ghost of Tsushima-film forgatókönyve

  • Írta: osan
  • 2023. november 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Chad Stahelski, a film rendezője nyilatkozott a készülő alkotásról, és elmondása szerint van okunk bizakodni. Sajnos azonban premierdátumunk még mindig nincs, de legalább kicsit többet tudhatunk most már a projektről.

A Screen Rantnek adott interjút Stahelski, melyben elmondta, hogy már kész van a film forgatókönyve és közel állnak ahhoz, hogy folytassák a projekt gyártását:

Van forgatókönyvünk, nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy összekapjuk magunkat ezzel kapcsolatban ... A gyártás mindig trükkös. Stúdiók, sztrájkok, lehetőségek és terepszemle. Erősködni kell, hogy bármi is létrejöjjön. Úgy gondolom, hogy két projekthez állok legközelebb és érdekelnek legjobban, ezek a Highlander és a Ghost of Tsushima. Mindkettő lenyűgöző, remek lehetőségekkel és a Ghost története az egyik legnagyobb kedvencem.

A stúdiókkal való harc Hollywoodban örökös, viszont a sztrájkok, főleg a SAG-AFTRA-é nemsoká véget érhetnek. Utoljára Stahelski úgy nyilatkozott a projektről, hogy az teljes egészében japánul fog játszódni, illetve a játék gyönyörű vizualitását is felül fogja múlni – hisszük, ha látjuk!

Ahogy fentebb is írtuk, sajnos a premierről még nem tudunk semmit, de mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen minőségűre sikerül majd a volt PlayStation-exkluzív vászonra történő adaptálása.

7.
7.
FreeKatana
#6: Vagy rosszat. Nem is tudom, hogy mi a kínálat újabban.
6.
6.
Nate Hope
#2: Nincs azzal tele a padlás, az idejét se tudom már, hogy mikor láttam utoljára egy igazán jó szamurájfilmet.
5.
5.
silkgoat
#3: Jo hat o nagyon szeret oltari blod faszsagokat mondnai :D
Isoznyat jokat lehet rohogni rajta :D
4.
4.
Shao Kahn
#3: Ez csak az őszinte véleményem.
3.
3.
zoli12i
#2: Tele a padlás szamuráj filmekkel ? Wut?
Baj, hogy nincs benne fantasy elem ? Wut?
2.
2.
Shao Kahn
Ezzel a filmmel csak az a bajom, hogy semmi fantasy elem nincs az eredetül szolgáló videójátékban, így ha film készül belőle, az csak egy közönséges szamurájos film lesz, amikkel már tele van a padlás. Így nem sok értelmét látom.
1.
1.
TrishtanAG
A Cucima x Mulant jobban várom:
https://youtu.be/nJ1yQn17lbE?si=iTcjeD6AfdMz9PMh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...