Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 21.
  • Pletyka
Link másolása
A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.

Egy Nixxes alkalmazott posztolta ki, hogy legalább öt játék PC-s portján dolgozik a Sony, így minden eddiginél tömöttebb évnek nézünk elébe, legalábbis ami a PlayStation-exkluzív játékok PC-s portjait illeti. A listában olyan játékok szerepelnek, mint a Demon's Souls, a God of War: Ragnarök, a The Last of Us Part II, a Gran Turismo 7 és a Ghost of Tsushima.

Természetesen a poszt nem szolgál semmilyen szilárd bizonyítékkal, magának a posztolónak a hitelessége sem igazolt, így egyetlen legyintéssel elhessegethető lenne az egész. A feltételes mód annak szól, hogy a Sony többször is megerősítette, hogy PC-re is kiadja az eddig konzolexkluzív címeit. Csak tavaly a Ratchet & Clank: Rift Apart, a The Last of Us Part I és a Returnal is elérhetővé vált PC-n, így tényleg nem tűnik annyira hihetetlennek, hogy a 2018-as God of War folytatása, vagy a sokak által a mai napig a világ egyik legszebb játékaként számon tartott Ghost of Tsushima is elérhető legyen, például a Steamen.

A poszt szerint 2025-re marad a Marvel's Spider-Man 2 megjelenése, sőt a Sony nem zárkózik el attól, hogy más, korábbi játékok és franchise-ok is elérhetők legyenek PC, példának az Infamous-sorozat utolsó részét, a Second Sont hozta fel a posztoló. Ami biztos, hogy a Horizon Forbidden West Complete Edition garantáltan megjelenik az idén PC-re.

20.
20.
DragonBleacPiece
#6: ,,Bár még tőled sem olvastam semmivel kapcsolatban pozitív megnyilvánulást."

engem is baromira irritál a negatívságom de egyszerűen minden új megjelenésből és közzétett dev videókból azt szűröm le hogy hülyének nézik a játékosokat akik megveszik a silány programokat mert egyszerűen nincs más alternatíva és ez felidegel.. szerencsére ahogy néztem az elkövetkező hónapokban jönnek új, jónak tűnő játékok amikre várok szóval remélem változni fog ez (velem együtt)
19.
19.
Hoki György
#18: Nem kell hogy vakká tegyen. Ha nem az érdekel, hogy open world sandboxolós kóborlás legyen, hanem történelmi szamuráj fantasyban akarsz részt venni, nem nagyon van más. Ez ugyanaz, mint hogy jaj, hát a Witcher nem ad másra szerepjátszási lehetőséget, mint arra, hogy ha szörnyvadász akarsz lenni. Igen... ez a Witcher, és ha szörnyvadász akarsz lenni, nem sok más van. Ahogy itt se, ha szamuráj akarsz lenni (az, hogy ha épkézláb igazi Assassins Creed érzetű játékot akarsz, szintén csak vagy a régi játékok, vagy ez marad. A Sucker Punch összerakott egy kompetensebb AC-t, mint az Ubisoft).

A másik, hogy akkor húzza az idődet, ha hagyod neki. Ha meg akarsz csinálni mindent, az a te dolgod hosszú lesz, tán még unalmas is, de simán végig lehet vinni az egészet úgy is ha nem csinálsz szó szerint semmit a főszálon, meg a fontos mellékszálakon (amiből van össz 3) kívül. Nem a játék húzza az idődet barátom, te húzod saját magadnak.

Amúgy, mi az hogy "Sony istenkirály" megy mindenfele? Szerintem rossz helyeken mozgolódsz, mert mostanában mindenhol csak kifejezetten erős Sony ellenérzeteket látok, itt is, máshol is. Főleg mióta úgy döntöttek hogy jó nekik teljes egészében sz@rni mindenre, amitől régebben szaladt nekik a szekér.
18.
18.
crytek
#17: Engem nem tud a japó setting vakká tenni, mert ugyanolyan szar szemét moslék időhuzó dolgok vannak benne amiért az említett játékok szénné vannak fikázva.. de itt mivel sony ide istenkirály...
17.
17.
Hoki György
Komolyan kinézem a Sonyból ,hogy a Demon's Souls remake előbb jön pc, mint a Bloodborne. Nem tudom miért rühellik annyira, de ez már szándékos :D

Egyébként, láttam itt a véleményeket, milyen játék is a Tsushima. Nem, nem hiszem hogy felszopkodná bárki, mert Sony exkluzív. Ha így lenne, akkor a Days Gone megkapta volna annakidején az elismerést, amit megérdemelt, nem csak évekkel később, minkor már mindegy. Amiért szeretik - szerettem én is - a Ghosotot, az nem az egyediség, vagy a forradalmi világdizájn - volt itt Far Cry hasonlítás, AC hasonlítás, de egyi ksem tudja azt, mait a Tshusima tud: a szamuráj érzés, és a tény, hogy egy szamurájjal mész a középkori Japánban. Ez már maga elviszi a játékot a hátán, mert nagyon kevés szamuráj open world vagy akár rpg van - a Way of the Samurai sorozat sose nőtte ki azt, hogy sima budget játék, a Like a Dragon Ishin frissebb darab, és inkább Yakuza játék, mintsem bármi más. Erre az alapra tettek egy kifejezetten kompetens, jó harcrendszert és egy nagyon jó sztorit, gyönyörű vizuális dizájnnal, ami egyszerűen elfedi az egyébként középszerű open world dizájnt. Na, ezekért van felszopva a Tsushima, nem azért mert Sony.
16.
16.
MikeHock
A hangulat, a látvány és a harc elviszi a hátán az egészet, ezekben az elemekben mérföldekkel a Far Cry felett áll a cucc.
15.
15.
delphijos
#14: Ez szubjektív, szerintem nem rosszabb megoldás mint egy láthatatlan fal, mesterséges akadály , vagy egy felugró ablak hogy "erre nem mehetsz". Amúgy a Far Cry, meg a AC ugyan divatból "kapja", de mégis rengeteg ember szereti és játszik velük, amit ígérnek, azok is hozzák.
14.
14.
crytek
#12: Nem mivel ott nem volt kiirva hogy túlerő és ha közel mentem akkor ezermilli golyó kinyirt majd mikor odaértem a storyval volt ott 3 db csöves ember gumis csuzlikkal..

Van különbség , számomra legalábbis. Az egyik tök jó megoldás a másik bazári kamu ami azt a nézetet kelti benned hogy na majd itt életed csatája lesz ami miatt mindenképpen kellenek majd körém a pajtások,hogy bemenjünk ebbe a nagyon nagyon fantasztikusan túlerős területre ahol ahol lézengenek :)
13.
13.
zoli12i
#8: Irónia volt. Írhattam volna úgy is, hogy nem nyúl hozzá a Sony, mert egy csomó pénzt láthatna belőle.
12.
12.
csongor1996
#3: csak érdeklődöm, a régi gta-kban is ennyire zavart mesterségesen le voltak zárva városrészek amíg nem haladsz előre a sztoriban? :D
10.
10.
Anti crytek
Ne legyen a nevem Darazsas István, ha nem fogom a pc-s verziót is teljes áron megvásárolni!
9.
9.
crytek
#6: Ne terjeszd a hazugságaidat jó?

Ha tudnál olvasni kiderült volna ezt sem utálom. De nem fogom a te kedvedért ismételni magam. Szépen le van írva minden.Eleve a Rift Apart ajnározás miatt nem utálhatok mindent szóval minden szögből kamu amit irsz.

8.
8.
xanatos0911
#7: Soha ne mondd, hogy soha. Egyebkent meg pont ezert. Egy cegnek sosem lesz eleg a jelenlegi rajongo bazis. Mindig tobb kell. Es a Bloodborne-t el lehet adni. Allitom az menne a legjobban az osszes eddigi Sony cim kozul. En meg nem mondtam le rola, szerintem lesz egy remaster szeru valami es akkor beleveszik a PC-t is. Egyebkent konkret leak is volt mar mukodo PC-s BB verziorol, tehat ott van az valahol.
7.
7.
zoli12i
#4: Abból sosem lesz már semmi. Sony szerint értelmetlen hozzá nyúlni, hiszen kurva nagy rajongó bázisa van…
6.
6.
zoli12i
#2: Méhes elvből utal minden játékot, ami a Sonytól jön.

Bár még tőled sem olvastam semmivel kapcsolatban pozitív megnyilvánulást. Érdekes.
5.
5.
Chdz
Nem vagyok a játék ellen, de nekem is volt alkalmam látni, és játszani, de én sem estem hanyatt, a harc meg a Japó settings viszi el a hátán..
4.
4.
xanatos0911
Meg a Bloodborne-t csapjuk oda es orulok.
3.
3.
crytek
#2: Nem rossz játék nem azt mondom. De ez számomra semmivel se nyújtott többet mint egy far cry vagy egy assassins creed vagy bármely hasonló game.
Ismétlem nálam (ki kell emelni ezt mindenképp mert a ps csoportban is én voltam a ms fan a hazudozó mert nekik ilyenek nem voltak) Hát nálam vannak rengeteg. Pl nekem. Rift Apart hibátlan volt végig a csucsimások meg mondják ők abban találkoztak sok buggal. Szóval ezek nálam fordultak elő.
De ezektől is eltekintve bőven vannak benne baromságok. Kedvencem hogy nem vehetsz be addig egy nagyobb területet amíg a storyba oda nem érsz mert megközelítve kiirja erős túlerő van és istentelen nyílzápor megöl szinte azonnal. Nos a storyba ideérve vannak bent kb 15 en abból 3 íjjas és 5 perc alatt levágok mindenkit. Ez a kurva nagy túlerő meg a nyilzápor. Lehet hogy a sony userek ettől bokát fostak én nem fogok.
Töltelék küldetések garnadája "juj kiraboltak" "juj elrabolták" menj a világ végére majd vissza. De nagy szerencse ha felfedted a térképet mindenhol akárhova odajuthatsz fast travellel.
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: akkor ezek szerint neked se tetszett hogy pl egy követ se lehet átugrani hanem meg kell kerülni? vagy a gyűjtögetésre gondolsz mint időhúzás? far cryban legalább nem érzem magam csapdába esett egérnek 90%-ban, a 10% átvezető videót meg túlélem, tsushimában kb pár órát bírtam ki a kinyomhatatlan videók miatt aztán töröltem, ajándékba kaptam mert szeretem a japánnal kapcsolatos gameket de olyan kínlódás volt nekem mint a 2018-os gow. de a másik játékukat, az infamous second sont 3x is végigvittem mert sokkal érdekesebb volt a sztori
1.
1.
crytek
Premiumba volt szerencsém hozzá ..nem estem hasra. Nálam kurva sok bug jött elő.
És a vicces hogy ebben kb full ugyanolyan időhúzó dolgok vannak mint egy far cryban de mivel sony cím itt szopkodva van ez is..
Szerencsére már csak a dlc sziget van hátra és lehet törölni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...