The Last of Us Part II Remastered PS5

PS5-ös bővített remaster a The Last of Us Part II-hoz.
1709910000

A Helldivers 2 volt februárban a legkelendőbb cím Nagy-Britanniában

Bár alapvetően csökkenő számokat hoz a szigetországban úgy a játék-, mint a konzoleladás, azért vannak egyéni sikerek. Nem minden friss megjelenés volt azonban olyan kelendő februárban.
1709460039

The Last of Us - újabb négy szereplőről hullt le a lepel

Már tudjuk, ki játssza Manny-t, Nora-t, Melt és Owent a The Last of Us-sorozat második évadában, elvégre az HBO újabb színészeket erősített meg. A forgatás javában zajlik, a premier pedig jövőre esedékes.
1707642000

Csökkent az európai játékeladás januárban

Bár a visszaesés nem óriási mértékű, egyértelműen kevesebb játék fogyott az öreg kontinensen, mint tavaly év elején, igaz, a lista csak a nagy kiadókat vette számításba.
1706961623

Neil Druckmann bevallotta, hogy már a The Last of Us: Part III-on agyal

A Part II fejlesztését részletező új dokumentumfilmben a széria atyja, Neil Druckmann elárulta, hogy már van egy ötlete a lehetséges folytatást illetően, így "valószínűleg lesz még egy fejezete" a The Last of Us történetének.
1706295535

Brit toplista: a bronzérmet szerezte meg a The Last of Us Part II Remastered

Végre némi mozgolódás vette kezdetét az Egyesült Királyság toplistáján, ám az új megjelenések közül egyedül a The Last of Us Part II Remastered csípte meg a dobogót, míg az új Prince of Persia csak a negyedik lett.
1706281200

Más befejezést is kaphatott volna a The Last of Us Part II

A TLoU Part II felújított változatával audiokommentár is érkezett, Neil Druckmann narrációjával pedig kiderül, hogy teljesen más vége is lehetett volna a játéknak. Természetesen spoileres írás következik.
1705849200

Idén jöhet a Ghost of Tsushima PC-s verziója

A név nélküli poszt szilárd bizonyítékok nélkül állítja, hogy az idei év lesz a PlayStation exkluzív játékok PC-re költözésének nagy éve, kérdés persze, bizonyítékokkal egyelőre nem szolgált a bejegyzés.
1705683600

A Sony kárpótolja azokat, akik tévesen teljes árat fizettek a TLoU 2 felújított változatáért

Visszatéríti az elköltött összeget a Sony azoknak a felhasználóknak, akik már rendelkeznek a játék PlayStation 4-es digitális változatával, mégis teljes árat fizettek a felújított kiadásért.
1705428000

Friss videót kapott a The Last of Us Part II Remastered

Ezúttal a felújított verzióval érkező újdonságok és extra tartalmak kerülnek a fókuszba, ezzel is az új verzió megvásárlására csábítva a játékosokat, a megjelenésig már csak pár nap van.
1705417241

The Last of Us Part II Remastered teszt

2020 legmegosztóbb, de sokak szerint legnagyszerűbb játéka felújított és extrákkal teletömött kiadásban érkezett PlayStation 5-re. De vajon érdemes kinyitni miatta újra a pénztárcát?